Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2008, 12:03   #1902
Nebulafighter
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Przeciez juz zaplacilem 600k. Jestem wolny i mozesz mnie pocalowac
DO OKOLA w zad.
Juz 6 wojna z ktorej sie wyplacilem. Tyle kasy co wy na mnie zarobiliscie przez te ostatnie lata, moze w koncu kupisz sobie jakas ksiazke w rl i ja przeczytasz. Archer ma ciekawe pozycje na polkach: instrukcja obslugi od ATI, kilka pokemonow, biblia od jechowych. Zagadaj do kolesia niech zarzuci lektórą
EDIT: 12:39 You advanced from Level 163 to Level 164.
Ty penisobrody sciagasz okulary jak grasz w Tibie ? Porozciagac bys sie chcial emerycie ? Co ty myslisz ze kozak jakis jestes? Zagladaj czesciej do lustra i uswiadamiaj sobie kim tak naprawde jestes pozdro pedofilu

@jozekcopchamame

Czuje ze w trakcie pisania tego posta kał polecial Ci po nodze z nerwow, idz moze lepiej popchac mame a nie probujesz swoimi marnymi wypocinami cos tu komus udowodnic :/ Prawda jest taka ze masz dlugi jezor i dobrze nim operujesz, tylko dlatego nie masz hunta pewno od vo

@na temat lamusa aka tana max

Ey a czy nikt z was nie pamietam jego smutnych postow jak padal od vu po tym jak sie splacil "Nie ktorzy chca grac tutaj w spokoju ... ja chce tylko sobie grac nie zabijajcie mnie", jak dla mnie to vu ma racje chlopak by sprzedal matke za mozliwosc expienia, typowy szczeniak co potrafi spiewac piosenki o tibi i dac soba pomiatac. Pamietasz jak przejebaliscie wojne i sie splaciles ? stary pedofil gardzil toba ak szmata, kpil z ciebie a teraz razem w gildi jestescie i umawiacie sie do kafejki na zbiorowy sex analny, takich jak ty to mi nie zal

idzcie dzieci przetrzec okulary bo po nocce w tibi pewno wam zaparowaly i przygotujcie jezory bo olecke odbyty sie zblizaja, stary dziadu nie zapomnij napisac na forum ze "olecko jest fajne" i juz ich lubisz bo jak tego nie zrobisz to mozesz pasc i praca jezykiem na nic sie zda pozdro dla was wafle