Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2008, 12:38   #2135
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Pytanie, kto mówił że gra na moonglade? Ilu macie polaków w tej gildii i czy pomagacie nowym w sensie boostujecie instancje Bo wybrałem jakis kichawy server i żadnego polaka jeszcze nie spotkałem...
Polaków w gildii mamy sporo (sami Polacy ). Nie licz na to, że twoje lvlowanie będzie się głównie składało z boostowania. Nie jesteś kaleką umysłowym raczej wiec normalnie potrafisz grać, na pewno. A booscik lub kilka co jakiś czas zawsze się trafia - po prostu jest to wyważone.
Cytuj:
Eerion kolbas z tej strony my chyba mamy wspolnuch znajomych na globie moze kojazysz warlocka a nicku tez na e na 36lvl bodajze ale w rl wolaja na niego Dejmian
Aha znam tą mendę.
A to ty pisałeś do mnie tego maila profesjonalną angielszczyzną?

Co do BG. Później się rozpisze razem z paroma "taktykami" czy po prostu miejscami, gdzie co warto robić.

Cytuj:
Swoją drogą to nie mogę się doczekać Alterac Valley. Brzmi najbardziej interesująco ze wszystkich.
]Genialny BG. Niestety obecny AV jest tylko cieniem Alteraca sprzed The Burning Crusade. Tam normalne było, że to Bg trwało 12+ godzin. Nazwanie tamtych walk "epickimi" było mało powiedziane. I wtedyw szyscy znali masę smaczków. Jak przyzywanie Lok'holara (kolejny Boss, który jest po twojej stronie. Idzie do przodu i wyżyna wszystkich wrogów na swojej drodze ). Takie jak oddawanie zbroi do ulepszania walk, ratowanie wing commanderów by dostępne był ataki lotnicze, czy mięsa z zabitych wrogów (to zostało już usunięte niestety).
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline