Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2008, 14:06   #42
Vardor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 05 2008

Domyślny

No właśnie ten projekt daje wiele do popisu .
Pomyślcie , oprócz wielu nowych potworów i przepięknych terenów rodem z prehistorii , nie mówiąc już o wielu nowych questach mogliby dodać tak jak barbarzyńców parę obozów jaskiniowców . Jeżeli chodzi o ich zróżnicowanie ataku no to wiadomo knight - jaskiniowiec z maczuga , palladyn - jaskiniowiec z procą (nowy item ) albo włócznią no i jakaś pseudo magiczna postać nie wiem może jakiś stary jaskiniowiec co rozsypuje dookoła siebie starte trujące ziele albo coś innego , plus parę jaskiniowców leaderów bądź jakiś boss . W każdym razie jest to cała nowa kultura i zróżnicowana kraina do której można przypisać każdą rzecz jaka sie kojarzy z prehistorią .

Padło wcześniej stwierdzenie że ten pomysł mógł być ściągnięty . Nie czytam tibia.com ani tibia.org.pl tylko forum tibia.pl bo nie mam niestety na tyle czasu ale przysięgam że jest to całkowicie mój pomysł i tu się robi pewien spór bo w sumie bardzo mi miło że ktoś ma tibia.com i ktoś na tibia.org.pl wpadł na ten pomysł i nie może być on czyjś bo takie coś mogło chodzić wielu graczom po głowie no dinozaury dinozaury no przecież to jeden z głównych rodzai zwierząt jakie żyły na naszej planecie wielu mogło o tym pomyśleć a ja się podjąłem napisania tego ale nie wiedziałem że wcześniej na innych forach było to poruszane . A skoro było , to jest to pewien plus , znaczy że cieszy się w miarę jako takim poparciem .

Więc komentujcie proszę bardzo może coś porządnego z tego wyniknie
Vardor jest offline   Odpowiedz z Cytatem