Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2004, 16:17   #40
voku
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shihan
@up
Thx ale zawsze znajdzie sie jakis evul noob ktory powie ze to fake bo mam dobry eq ^^

btw

1.G armor zawsze jest tak krzywo i nie jest wklejany (sprawdź sobie na jakiś innych ssach ...)
2.Royal helmet- to tło które tam widzisz to CIEŃ, zawsze taki jest przy RH
3.Nic nie jest ucięte demon shield tak wygląda :/
4.A widziałeś kiedykolwiek na sobie GSa ?
5.Jpg rozmazuje lekko obraz dlatego masz taki przecinek :/
1)G armor nigdy nie jest krzywo... -.- Sam kiedyś biegałem w G armorze i widziałem wiele screenów z g armorem...
2)Dlaczego w RH miałby być cień skoro w żadnym innym przedmiocie niema cienia... Pozatym na innych screenach nie widać tego "cienia" o0 (sam zresztą też kiedyś byłem posiadaczem rh i cienia sobie nie przypominam)
3)To cię zmartwie bo jednak demona shield nie ma splaszczonego dołu -.-
Jest "idealnym" owalem
4)Tak mam GS'a... Właśnie w tej chwili bije z niego guardy a co?...
Jakoś mój GS ma normalną rączke a nie taką spłaszczoną
5)Blah żeby się upewnić zrobiłem własnego screena... Nawet wziełem najgorszy program do robienia screenów (najgorsza jakość) i zapisałem w .jpg i jakoś przecinek mam normalny ~.~
Ja osobiście debatowałem z FLO na temat tego screena z innymi ludźmi... Wszyscy uznali, że to fake... A ty i tak jak jakieś 5letnie zakłamane do szpiku kości dziecko brniesz dalej w te kłamstwa...
Pathetic...
Nie, nie twierdze że na tym lev niemożna mieć takiego eq... Wystarczy inny char np. (ja biegałem na 8lev w dsm, c legs, rh, aol, boh, sb, mms, bs)ale skoro ludzie mówią ci, że widać, że to fake... To już napewno lepiej by było dla ciebie gdybyś się odrazu przyznał a nie dalej brnął w te kłamstwa...
Peace and justice~~
  Odpowiedz z Cytatem