Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2008, 17:31   #53
Murinus
Użytkownik Forum

Murinus's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2008
Lokacja: Białystok

Stan: Początkujący
Imię: Ruten
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 115
Skille: 94/79
Poziom mag.: 21
Domyślny

@Libacjan
Jęczysz że respy są zajęte i ty mega pro gracz nie masz gdzie expić? Jesteś zapewne p*zdą na serwerze i nie umiesz sobie respu załatwić, bo na takim lvlu już nie ma opcji, żeby każdy miał gdzie poexpić z racji tego, że server to jedna mapa, na której non stop jest około 500 graczy, a teraz naruchało sie 100 od ch*ja.
Jęczysz ze knighty to boty, a niech botują, tylko po co komu taka postać ? Totalna zmuła, zaznaczasz potwora i co jakiś czas walisz exori. Mówię tutaj jak wygląda mass exp, bo zaraz mnie zjecie że nigdy knightem nie expiłem. Odnośnie palków: assassin stars? Dawno gówno i nie prawda. Teraz kompletnie sie nie opyla.. Jakbyś umiał grać swoją profesją to byś tu nie jęczał
A tak swoją drogą dla Ciebie: HAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA Hhahahahah
Jaki [ITEM]beton[/ITEM] robi wysokolvlowego sorca na non-pvp? To kompletnie mija się z celem i przeznaczeniem tej postaci.

Nie zaczynaj mnie wyzywać od noobków i że gówno wiem o tej grze. Aktualnie gram 115rp, poprzednio troche pykałem 70msem. Obydwie postacie nigdy nie widziały bota, w 100% robione własnoręcznie (wraz ze skillowaniem) Knightem tez się bawiłem (130lv) tylko były to pojedyncze hunty z kumplem, ale wystarczyło mi to żeby zrazić się do tej postaci.

A teraz co do tematu, ja się w ogóle cieszę, że działają, coś robią, cały czas coś się zmienia. Gra jest za łatwa dlatego robi się źle. Tyle
Pozdro
Murinus jest offline