Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Libacjan
[Mój post przekopiowany z innego threadu]
Porażka... Powiedzcie mi jak to jest. Zauważyliście, że te nowe upgrady expowisk będą RAJEM DLA CAVEBOTERÓW?. Knightom to zagra, ale co z magami? Dalej k*rwa nie ma gdzie expić, bo WSZYSTKO co się rusza jest zajęte. Dwu tygodniowe kolejki na Warlocki? No k*rwa to jest jakieś nieporozumienie. Moje propozycje?
-7x więcej miejsc z Frostami i z Dragon lordami
-2x zwiększenie hitów magów z czarów typu exori~
Ktoś tam powiedział, żebyśmy nie narzekali, bo Tibia to nie tylko expienie. Zgadzam się... ALE K*RWA MARNUJE PACC NA STANIE POD DEPO BO NIE MA K*RWA MAĆ WOLNEGO EXPOWISKA OD JAKIEGOŚ ROKU, BO K*RWA JAKIEŚ SPASIONE CHIPSAMI OBIBOKI NIE POTRAFIĄ SOBIE UZMYSŁOWIĆ, ŻE J3BIĄ TĄ GRĘ Z KAŻDYM UPDATEM. NIC DO EXPIENIA OSTATNIO NIE DODANO. A JAK JUŻ PÓJDZIESZ NA EXPA TO PADNIESZ PRZEZ MASSKICK I TRACISZ KOLEJNE 50K NA BLESSY UCIULANE SWOIM CH*UJOWYM KURWA MSEM, KTÓRY CIĄGNIE KASĘ NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH PROFESJI. TA GRA JEST PORAŻKĄ SWIATA GIER MMOCRPG. A NIE, TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIE. TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Tak nie musiało być. Zdebilowacenie w Cipsofcie spełnia swoją rolę. Wymęczyłem mojego msa ze 20lvli na Tibii 8.0 i wiem co to znaczy gdy nie da się expić, a bocący ek biegają dookoła ciebie z rękoma w kieszeni i śmieją ci się w twarz.
@Bosal bądź inny "świetny moderator"
Tutaj nie ma przekleństw. Więc nie masz prawa mnie zwarnować.
By Rothes:
A ja Ci powiem, że są i warna dostaniesz.
|
1) Przekeleństwa są - proponuję więc zbanować tego "pana" najlepiej
2) Skoro ta gra jest taka denna według ciebie:
a) Po co się w ogóle logujesz ?
b) Po co siedzisz na forum o tej dennej grze ?
c) Po co masz ją zainstalowaną na kompie, zostaw sobie to miejsce na
np. mp3 ?
3) Zmieniają grafikę na ładniejszą ale nie, dalej komuś się to nie podoba.
Nikomu nie można nigdy dogodzić, żałosne.
4) Sorc najdroższą profesją OMG ... widocznie nie umiesz grać kolego ...
poczytaj trochę poradników to być może przestaniesz drogo expić i często
padać
5) Expowiska wiecznie zajęte ? To świadczy o przynajmniej dwóch rzeczach:
a) Dużo ludzi znowu powróciło do gry lub dużo nowych ludzi zaczęło grać
(Update był odpowiedni ?)
b) Fajnie, że można swobodnie huncić Wrl/Hydry/Demce itd. w
parach/teamach ?
Naprawdę nie qmam takich ludzi jak ty narzekających po to, by po prostu ponarzekać. Nie podoba się - nie gram. Mi się nie podobał, któryś tam update i nie grałem z dobre pół roku. Teraz mi się podoba ostatnio to gram - banalne ?
Pozdro^^