Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2008, 22:33   #2156
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Co do klimatu... no cóż, IMHO to uczucie podczas mojego pierwszego wejścia do Stormwind, bądź Ironforge (albo te piękne, monumentalne posągi krasnoludów w Loch Modan) są nieporównywalne w stosunku do jakiejś zapadniętej wiochy pełniącej funkcję stolicy orków.
Równie dobrze moge powiedzieć, że wole klimat krasnoludów, bo górskie powietrze dobrze mi robi...
Primo - Chodzi o klimat, który tworzą ludzie
Secundo - ta zapadnięta wioska to tworzone miasto. A najabrdziej kliamtycznym (według twojej miary) jest undercity, które według którejśtam ankiet blizza zdobyło bodajże 45% głosów...

Cytuj:
większej chwały można sobie przysporzyć pozytywnie wyróżniając się spośród tłumu słabych niż triumfując wśród najlepszych.
Za to tak naprawdę ta pierwsza chwała jest nic nie warta. Czego nie można powiedzieć o tej drugiej.
No, ale cóż. Każdy wybiera coś na swój poziom <ale pojechałem xD>

Cytuj:
Human Paladin
Cytuj:
Ja zadbałem, żeby to nie był chodzący cukierek ^^ Preferuje brudny, czarny ubiór
Oksymoron. Paladyn (vel Bubbleboy) jest chodzącym pedałem i świecącym cukierkiem.
Jak nie wierzysz, to przejrzyj sobie choćby paladyńskie tiery.
Zwłaszcza Tier 5, gdzie paladyn jest fioletowym gej power rangers

Cytuj:
Klimat, klimat i jeszcze raz klimat, a więc drżyj Hordo gdy stąpasz bo ziemi nie swojej, bo tam czekamy na Ciebie, my- inkwiyztorzy
A przychodź. Free fragi zawsze mile witamy

Cytuj:
Ja tam lubię hordę, szczególnie jak wyskoczy na mnie trzech na moim poziomie i w dodatku wszyscy padną. Nie mam na celu jakiegoś przechwalania się, ale póki co w ciągu mojego dwumiesięcznego stażu w tej grze, nie miewam żadnych problemów w walkach PVP przeciw przedstawicielom tej frakcji. Spotykam samych noobów albo te stereotypy o pro playerach w hordzie są nieco przesadzone.
Są 3 opcje:
1. Chodzisz nie wiadomo gdzie
2. Jesteś druidem. Resto.
3. Mylisz jawę ze snem

A tak na serio - w większości starć 1 na 1 wygrywa horda.
A powiedzenie, że jak jesteś na PvE i masz włączone PvP to alliance zaatakuje cie dopiero jak będzie mieć pięciokrotną przewagę nie powstało ot tak bez dowodów.

Cytuj:
Ech.. wiele razy już widziałem jak gnom taurena kładł ^^ (co prawda nie sam, ale w większych "spotkaniach"
Wg mnie to tauren powinien srać i spierdzielać z tym swoim grubym dupskiem z drogi
Pierwsza cześć zdania z nawiasu tłumaczy wszystko.
A tauren tak naprawdę powinien tylko podnieść nogę, a następnie ją opuścić by gnom zakończył swój żałosny żywot

Cytuj:
Gnomy mnie totalnie rozsmieszaja. To to mi ledwo do kolan dostaje. I jeszcze ten komiczny wyglad w lepszych zbrojach..
Widziałeś gnoma w t5?
mroczna emo-maskotka.
Poważnie... To jest najgorsze :/

Cytuj:
Owszem, gnomy wyglądają komicznie (i brzmią ), ale ta ich cała kultura wraz z rozwiniętą technologią, której dorównuje jedynie ta goblinów, nadają cudnego klimatu grze.
yeyeye. Tak cudownego, że powstają nawet komiksy, jak alianci nic nie robia, bo nawet oni maja gnomy głęboko gdzieś
A ich rozwinięta technologia... Powiększanie świata poprzez zmniejszanie siebie... Taa... Niehc lepiej sobie te małe cholerstwa coś innego powiększą
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline