Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2008, 23:02   #9544
Porkidrucik
Użytkownik Forum

Porkidrucik's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vuco Vuco
Świat: Danera
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
Domyślny

Dawno nic nei pisalem wiec i ja dodam swoje 3 grosze

@ RL ziomki Pyrox Phir , Zijejo , Lord Maszin, Sintargax, Mad Iris (PSYCHA \.../ ) , Zoyanna s2 , I jeszcze moja RL kumpela EWA zapomanielm nicku wkrecili mnei w ta gierke jak jeszcze Kinem gralem to na nich moglem zawsze polegac oni mnie wszytkiego nauczyli jestem za to im wdzieczny potem poznaelm Georgesso i jego brachola BRZYKA !!!! dzieki Zoyannie i Pyroxowi ;P
nie da sie ukryc ze geo mial wyzszy lvl i respectowalem go w huj potem przyszedl pacc i z geo sobie zaczelimy razem latac powstala w pewnym sesie przyjazn w huj nierozlacznie latalismy.

@ All Stars & Damu
Jak wspamnaielm wyzej z GEO sie znalimsy max dobze a guild all stars roslo w sile "kazdy" chcial w niej byc byla to najsilniejsza polska gildia DALEM "kazdy" w cudzyslow poniewaz nie chce aby ktos sie czol urazony bo wiem sa osoby ktore od zawsze DAMU nie lubily i wolaly byc w swoich gildiach
to bylo by na tyle o all starsach a teraz dodam cos jeszcze o DAMU

@ DAMU
Nie znalem go od poczatku wieidzlem tylko ze on jest leaderem najlepszej polskeij gildi wiec szanowalem go bo jzu osiagnal wiele prowadzil polski team !! Naturalnie tez chcielm bys w all starsach ale nawet GEO nei mogl za wiele zdzialac bo amielm za niski lvl wiec zaczely sie poczatki mojego PG Wblem w 2 dni 6 lvl ( Brzy i Geo mi na zmiane bloczyli hyderki =* ) i tak oto wpadl 63 lvl i nagle jedno z moich najlepszych przezyc w tibi 3/4 all stars mi zaczelo spamowac PORKI WBIJAJ DO NAS PORKI WBIJAJ DO NAS sie wydaje glupota ale ja potrafilem tylko expic miaelm malo znajomych i niski lvl a tu mi spamowili 100+ lvl zebym do nich dolaczyl i tak sie zaczela moja "kariera" poznaelm w huj spoko wiary poznalem DAMU polubilem go chocby z tego powodu ze nie ignorowal mnei majac 30-60 lvl wiecej odemnie tylko noramlnei ze mna gadal poznaelm jego sharera SUKASA tez spoko typek zaczelismy sie tak kumac JA GEO DAMU i PHILIPEK ktory nie wspomne jak dostal sie do all stars ;P ;P . To wlasnie im a w szczegolnosci DAMU zawdzieczam to ze poznalem Brazoli zayona roxisa akrodian itp . TO na damu moglem polegac jak byla pomoc potrzebna nei odmawail nigdy a jak bylo bardziej przejebane to pomocna dlon mozna bylo zobaczyc rowniez od BR
Krecilo sie to wszytko dosyc szybko bardzo duzo wiary zalecalo sie do damu zeby sobei wyrobic u neigo wzgledy bo nei dalo sie ukryc to on byl najelepiej ustawionym polakiem na danera. A jak teraz czytam ze co 2 osoba pisze ze damu to huj wie kto jedizecie na niego az mi sie srac chce keidys on byl waszym autorytetem a teraz wrogiem ( zeby nie bylo wspomne o RORO i jego ekipie ktora nigdy go nei lubila i byli przeciwko niemu ;P )

Chyba o niczym nie zaopmanielm bye =*

@ Lista tych ktorzy pamietali o GEORGESSO

Porki Druid
Sawio'Jotwupe
Szalony Kogut
Lord Maszin
PSYCHOL
Samant
Ether'Dymek - Pierwszy owner
Mad Iris
Azion Irla
Sir Damu Krazy