Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
Rob lootbagi ze scale armorow na non pvp zeby ci sie na guardach zwrocilo... ciekawe ile razy ci noby cos ukradna.
|
widziały gały co brały
kolejny który twierdzi że knight nic nie płaci...
Cytuj:
|
a leczyc go moze jakis noob mag uhami ktore sa teraz tanie, a drugi placi w hoj za swoje ciosy, i ma 3 x mniej zycia prawda?
|
rozumiem że ty tylko chodzisz za kumplami EK'ami i ich leczysz ?
Cytuj:
|
Tak, zmien gre. Albo graj dalej w tibie ale sorcererem i zobacz ile sie placi za szybkie expienie... Ja mialem knighta co prawda niby tylko 64 level ale mialem i wiem jak się tą postacią grało... skile 78/75 sworda byly, smoki mi sie zwracaly juz gdzies na 40 levelu. Palkiem (54 lev, 82/64) zwracaly sie z samych pieniazkow. Moim MS 49 46 mlev moge pomarzyc o zwrocie na smokach...
|
w takim razie po co są 4 profesje? bo jeżeli nie po to żeby sie czymś różniły, to może zrobić tylko jedną?
PS: Dragi Dragi Dragi, krfa żyć sie bez nich nie da czy co? jest dużo lepszych miejsc
Cytuj:
|
Time needed to regenerate @ 2 mana per 2 sec (promoted): 21d 13h 15m 48s << Znajdz mi pojeba ktory bedzie robil runy na pacc zeby wbic mlev
|
expiąc - ze dwa razy krócej
Cytuj:
|
Tak... od 80 levelu 300 many na sekunde... Wniosek z tego ze 4 sorkow 45 moze upierdolic kazdego maga jaki im sie podoba niewazne czy 80 czy wyzszy
|
dać im 3x lepsze mfy i jeszcze im źle, ja p*****...
Cytuj:
|
Rozmawialem ostatnio z 108 ms ktory sie poddal wreszcie i sobie zrobil knighta albo palka nie pamietam. biegal sobie happy po cyclopolis xD
|
25k/h z marnym zyskiem i użeranie sie z noobami twierdzącymi że to public exp - bezcenne
Cytuj:
|
Skoro ilosc HP jest bez znaczenia to idz na moim levelu na dragon lorda.
|
to idź 49 ekiem na DLa
Cytuj:
|
Bez up/down. Hydre w sumie na 45 ujebalem solo ale to z sdkow.. Co z tego ze mamy taka wielka sile skoro nie oplaca sie jej uzywac bo jest zawsze za drogo?
|
Knight nie ma tego przywileju, ma kase czy nie, i tak bije nędznie
Cytuj:
|
knightow ktorzy wala tyle co sorki z visow jak sie sredni hit policzy
|
cos nowego...
Cytuj:
|
a kiedy my pomagamy sobie SD to oni sobie pomagaja exori gran i jest sprawiedliwie. 108 ek przy mnie pierdolnal w smoka za +600. Ja bede walil tyle z sd na tym levelu gdzies. Nie moze byc tak ze bede walil z sd tyle co ty z miecza.
|
ale IR jednak troche droższe są od sd...
Cytuj:
|
Gralem wszystkimi profesjami uwazam ze gra knightem jest najlatwiejsza
|
i teraz pomysl co wiąże sie z drogą "najłatwiejsza" i "najtrudniejsza"
od razu odpowiem: jeżeli jakaś profesja jest łatwiejsza to oczywiste jest że nie powinna ona być zbyt potężna
@down: waste palem na of? ty kasy z ciał nie bierzesz czy co?