Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2008, 00:47   #115
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Rob lootbagi ze scale armorow na non pvp zeby ci sie na guardach zwrocilo... ciekawe ile razy ci noby cos ukradna.
widziały gały co brały
Cytuj:
nic nie placi za ciosy
kolejny który twierdzi że knight nic nie płaci...
Cytuj:
a leczyc go moze jakis noob mag uhami ktore sa teraz tanie, a drugi placi w hoj za swoje ciosy, i ma 3 x mniej zycia prawda?
rozumiem że ty tylko chodzisz za kumplami EK'ami i ich leczysz ?
Cytuj:
Tak, zmien gre. Albo graj dalej w tibie ale sorcererem i zobacz ile sie placi za szybkie expienie... Ja mialem knighta co prawda niby tylko 64 level ale mialem i wiem jak się tą postacią grało... skile 78/75 sworda byly, smoki mi sie zwracaly juz gdzies na 40 levelu. Palkiem (54 lev, 82/64) zwracaly sie z samych pieniazkow. Moim MS 49 46 mlev moge pomarzyc o zwrocie na smokach...
w takim razie po co są 4 profesje? bo jeżeli nie po to żeby sie czymś różniły, to może zrobić tylko jedną?
PS: Dragi Dragi Dragi, krfa żyć sie bez nich nie da czy co? jest dużo lepszych miejsc
Cytuj:
Time needed to regenerate @ 2 mana per 2 sec (promoted): 21d 13h 15m 48s << Znajdz mi pojeba ktory bedzie robil runy na pacc zeby wbic mlev
expiąc - ze dwa razy krócej
Cytuj:
Tak... od 80 levelu 300 many na sekunde... Wniosek z tego ze 4 sorkow 45 moze upierdolic kazdego maga jaki im sie podoba niewazne czy 80 czy wyzszy
dać im 3x lepsze mfy i jeszcze im źle, ja p*****...
Cytuj:
Rozmawialem ostatnio z 108 ms ktory sie poddal wreszcie i sobie zrobil knighta albo palka nie pamietam. biegal sobie happy po cyclopolis xD
25k/h z marnym zyskiem i użeranie sie z noobami twierdzącymi że to public exp - bezcenne
Cytuj:
Skoro ilosc HP jest bez znaczenia to idz na moim levelu na dragon lorda.
to idź 49 ekiem na DLa
Cytuj:
Bez up/down. Hydre w sumie na 45 ujebalem solo ale to z sdkow.. Co z tego ze mamy taka wielka sile skoro nie oplaca sie jej uzywac bo jest zawsze za drogo?
Knight nie ma tego przywileju, ma kase czy nie, i tak bije nędznie
Cytuj:
knightow ktorzy wala tyle co sorki z visow jak sie sredni hit policzy
cos nowego...
Cytuj:
a kiedy my pomagamy sobie SD to oni sobie pomagaja exori gran i jest sprawiedliwie. 108 ek przy mnie pierdolnal w smoka za +600. Ja bede walil tyle z sd na tym levelu gdzies. Nie moze byc tak ze bede walil z sd tyle co ty z miecza.
ale IR jednak troche droższe są od sd...
Cytuj:
Gralem wszystkimi profesjami uwazam ze gra knightem jest najlatwiejsza
i teraz pomysl co wiąże sie z drogą "najłatwiejsza" i "najtrudniejsza"
od razu odpowiem: jeżeli jakaś profesja jest łatwiejsza to oczywiste jest że nie powinna ona być zbyt potężna

@down: waste palem na of? ty kasy z ciał nie bierzesz czy co?

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 05-06-2008 o 21:01.
Piotrek Marycha jest offline