Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fannet
ładny jestem co nie  to że tak wyglądam to już problemy zdrowotne nie związane z uzależnieniem od komputera ... w telewizji nie mówią wszystkiego...
@down:
Zdziwisz się wcale nie są, nie wiem czy wiesz, ale mnie np. znaleźli właśnie na tym forum ...
|
Dziecko jeśli to rzeczywiscie ty to[*]. Gadałeś jak potłuczony o uzależnieniu tak jakbyś chciał aby pani z wadą wymowy coś dla ciebie uczynila

.
Gralem w tibie jak mi się chciało nawet 10h dziennie a na następny dzień nie ruszyłem komputera. Tak samo teraz nie gram chyba od roku , ale jak będę chciał to sobie usiądę znowu na 10h a na drugi dzień nie dotknę kompa.
To , że ty i ileś ludzi było tak słabych psychicznie i do dziś się boją powrotu do "nałogu"- kogoś to obchodzi? Wasze życie wasza sprawa. Tak samo alkoholicy,ćpuny i nikotynowchłaniacze- to , że sobie wypijesz piwo/schlejesz się nie oznacza, że wpadniesz w nałóg. To , że zapalisz też tego nie oznacza! Ba nawet wciągnięcie sobie kreski tego nie oznacza. Nie demonizujmy rzeczy martwych-bo to ludzie są słabi i w gówno się ładują.