Hmm. Ja bym se troszkę podyskutował na temat screenów.
Zmiany na Darashii - świetne, choć to Liberty Bay według poprzednich (starych) zapowiedzi miało być miastem bogatych, że niby będą piękne ściany, okna itp. a CipSoft już chyba o tym zapomniał i na Darashii próbują zróbić "drugie Liberty Bay".
Kazordoon - przezajebiste, aczkolwiek nie podobają mi się te długie "wodospady" z lawą, szczególnie w depo, ale reszta także prześliczna

ten sposób dojeżdżania wagonikami to też jest nawet dobry, ponieważ już nie chodzi o to, że czasem można się w mieście pogubić, ale najgorsze jest to, że nikomu nie chce się do tego miasta włazić i iść aż pod depo lub wyłazić, żeby iść poexpić (dlatego ludzie expią na dwarfach w mieście)
AmaCamp - podziemia świetne, szczególnie te nowe przejście (AmaCamp będzie powiększone?

). Niestety STRASZNIE nie podoba mi się nausilne wstawianie grafiki na zewnątrz (żeby na trawie se leżała skóra niedźwiedzia to już chyba lekka przesada

) i nie podobają mi się ściany nowe.
Femor Hills - nareszcie powstały nowe "skały" bo wszędzie są te z kamienia, szare i nudne, a tu będzie brązowe. Jednak nie wiem czy będzie to się zlewało z otoczeniem i do niego pasowało

Wnętrze jaskini jest jednak zajebiste i ludzik nie będzie już wysokości ściany (ściana została w tym miejscu zwiększona podwójnie)
Podwodne lokacje - w/w nigdy mi się nie podobały i chyba nie będą
Mój pierwszy i jednocześnie chyba najdłuższy post.