A wiec tak
Zaczne ze mam pala 21 lvl ( kilka procentow do 22 ) i skile 57/40 (kilka procentow do 58/40)
Na poczatek pochwale sie ze dziisiaj zsolowalem 2 dragi ;p ( na 1. zuzylem 6 uhow na 2. jeden uh xD =] ) no i tak .
eq
Dark Helmet
Plate Armor
Buty zwykle
Plate Legs
Speary / Tower shield <----- uzywam tego jak trenie na cycuszkach ( trenie z jednym cycem narazie bo 2 mnie kroja ;s )
bow /xbow to wiadomo ( na smoku oczywiscie bolty : P )
Wielu z was pewnie powie ze mam noob skile zgadzam sie ale na swiecie non pvp ( harmonia ) ciezko sie bije skile

wszystko od razu zdycha a cycki mocno wala na poczatku ale jest coraz lepiej (coraz mniej mnie bija

) no i tak jak czytam to wsyzstko to mysle - pojde na guardy ;p na poczatku 1. czy 2 kopalnia z x bowem i obczaje terenik. na poh ( cmentarz ) chodzilem od 14 lvla z bardzo noob skilami (oklo 40 dista ) i bylo bardzo fajnie =] wiec radze tam isc (uwazac tylko na gsy )
MOJE PYTANIA !!!
1.mam takie eq jakie wymienilem wczesniej mam kasy troche ale w koncu nie az tak na maxa duzo a wiec :
CO POWINIENEM KUPIC ???? czy na prawde knight armor dla pala jest az tak wazny ?

chyba nie .. no chyba ze na treningu z cycuszkami
2.dobrze robie ze trenie na cycach ?
3. czy dobrze ze bede trenic do dista 60 a potem juz skoncze <-- czy ta madre ?
odpowiedzi ;
na non pvp gdize trenic palem ? =] hmm ja trenilem na foldzie (najpierw 1. poziom potem poziom nizej z orkami wariorami i zwyklymi i w ogole tam ;p ) tam ubilem ooo z ponad 50 dist ;p =] hehe a potem na cyckach tylko potrzeba lepszej tarczy 8 mlvl no i shieldinga wiekszego ( na poczatku bylem z shieldingiem 33 na cycach to jeden cyc mnie kroil czasami nawet 180 hp xD ) bylo minelo ..... =]
teraz trenie do dista 60 potem huntuje smoki / guardy a potem ... hmmm zobaczy sie ;p
PROSZE O KOMENTARZE I ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!