Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2008, 19:06   #2176
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Ojjjjj.... Nabki, nabki! Tak naprawdę w hordzie jest więcej lam niż można się spodziewać. Gram po stronie hordy już chyba więcej niż rok i naprawdę wiem co mówię. Nie mogę patrzeć na te komentarze wielce broniące hordę. Po każdej ze stron są dobrzy i źli gracze, w średniej wieku przeważa horda, ale to nie znaczy, że alliance jest zbudowane z dzieciaków. Osobiście znam porządnych graczy po stronie 'tych dobrych' i znam porządnych graczy po stronie 'tych złych'. W każdym razie, faktem jest, że dopóki nie wbijemy 60-70 levela po stronie alliance, o porządnych graczach nie ma mowy. Kiedyś, kiedy byłem newbie, a mój char był w przymierzu, to też tak mówiłem "Ooo horda ownuje, alliance to banda noobów" etc. - wtedy przerzuciłem się na hordę. Po dłuższej grze, postanowiłem odwiedzić Dreha na jego realmie i powiem wam, że rzadko się zdarzało, żeby jakiś hordziak ze mną wygrał w starciu. Innymi słowy, dla mnie ten mit jest obalony, że horda to pro. Wypowiedzi typu "Ci to umieją atakować tylko 10 v 1" nie są prawdą. Jeśli taka sytuacja się zdarza to albo po prostu przechodziła grupa alliance i mieliśmy pecha albo zdążyliśmy zmaltretować jakiegoś słabego gracza, który właśnie wrócił się zemścić z kolegami. Obydwie strony są dokładnie takie same, a wręcz ująłbym to tak, że horda potrafi być mądra na początku, a słabnie im wyższy level z alliance to nie wiem ale domyślam się, że na 70tym przeżywają tylko najlepsi . Skąd u mnie tyle wrogości do hordy? Sam nie wiem. Chyba przez mój durny realm, co prawda battlegroundy są w miare zbalansowane raz wygrywają ci a raz tamci, ale co się rzuca w oczy, to bardzo wysoki stopień durnoty u hordy. Nie tylko bg mnie zniechęca ale również PVE. Spotkałem się z kilkoma guildiami (nie mogę powiedzieć "wieloma" bo ile jest guildii na realmie? -.-) i w każdej 20-60% ludzi było skończonymi idiotami, którzy nie mają pojęcia o nawet podstawowych rzeczach.
Są oczywiście realmy gdzie horda ownuje całkiem nieźle, ale na prawdę czasami trzeba się troche zastanowić. Kołbaś, jak już mówisz coś o honorze hordy, to nie zachowuj się jak tępy ork. Nasze frakcje powinny być sobie wrogie, ale tylko w klimacie gry, a nie ciśnięcie sobie od pedałów, już szczególnie na forum. Powinniśmy tu pisać o rzeczach istotnych a nie dyskutować o takiej pierdole. Mnie na przykład pociągał temat o WOTLKu, było o nim.. nie wiem z dwie strony, a gdyby zebrać te pierdoły o hordzie i alliance to wyszła by połowa tematu. Dyskusje na temat pvp konkretnymi klasami albo zalety profesji - to powinno się tu znajdować!

A tu mały screenshot z tego co się dzieje kiedy jest nudno.
http://img73.imageshack.us/img73/974...8142242hq4.jpg

Wiem, że już cichnie, ale wnoszę prośbę o skończenie takich dyskusji.

Ostatnio edytowany przez Vrael - 02-06-2008 o 19:09.
Vrael jest offline