Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2004, 19:40   #11
Kele
Guest

Domyślny buahahahhahhah

Cytuj:
-.- :

1.Jeżeli masz gdzieś dyskietke startową z windowsa 98 (czy tam se, wszystko jedno) , włoż ja do napędy cd-rom.Jeżeli takowej nie posiadasz zrób sobie, bądź pożycz od kolegi.

2.Restartujesz kompa

3.Wybierasz "bez obsługi cd-rom"

4.wpisujesz koemndu w nastepującej kolejności : fdisk /mbr , format cczy na jakim tam masz system) , t (czekasz grzecznie) , fdisk /mbr , restart

5.Następnie naciskasz przycisk odpowiedzialny za wysunięcie się tacki od "cedeka" .

6.Wkładasz płytke z XP

7.Naciskasz bylejaki przycisk dopoi widzisz napis "naciśnięcie dowolnego przycisku , spowoduje zabootowanie z cd"

8.A dalej myślę że już sobie poradzisz

W razie tych błędów scandiska , zrób test standardowy , potem defragmentacje (bo może masz tzw.bad blocki , a przez to dysk zachowuje się niestabilnie (samoczynne restarty itp. , mialem tak).Zrób dla pewności test na obecnośc wirusów , jeżeli dalej nie pomaga, to już nie wiem
LOL....dyskietke do napędu cd-rom...mocny jesteś.......ja nawet wiem czemu nie idzie mu instalacja..bo jak ma tego 98 SE..to żeby instalnąć XP musi mieć coś tam format plików.... FAT32..nie pamiętam dokładnie...
  Odpowiedz z Cytatem