Temat: Nowa wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2008, 18:51   #53
Handerk2
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xesovov Pokaż post
Ja wiem o kogo wam chodzi. Tego noobka co tu pisal :>.
Ale jesli myslicie, ze to ja to, nie jestem ja. Ja mam tego frixara, ale po kilku dniach bana dostalem.

Ja*-
Lolexx (15-11-2007 22:23)
Debilu nie pisz na tym forum jada po tobie jak po psie -.-.

Old Frixar*-
Mateusz (15-11-2007 22:23)
ee... to wlasnie ja po nich jade mysla, ze niewiadomo kim sa, nie bede juz pisac bo szkoda mojego czasu z noobami!!!

hehe.. ale koles xdd

To jestem ja poniewaz jak ktos po mnie jedzie to zazwyczaj, Wychodze z Forum.

Powiem teraz jak to bylo z Frixarem. KIedys z rok temu zrobilem takiego chara o nicku frixar. Zrobilem nim 48 level. Lecz mialem problemy w szkole z dziewczyna itp. wiec przestalem wogole grac. Koles zaproponowal mi za firxara 300zl to nie mialem co z nim zrobic to go sprzedalem, lecz dzien po dniu frixar mial coraz miejszy level. Domek stracil 43 sqm w libety. Za jakies 3-4 miechy wyrównalem swoje w szkole itd. chcialem zas znowu grac frixarem. Lecz on mial juz 21 level. Koles zrobil kilka leveli i odkupilem go za 10 zl . Kupilem pacc zaczelem nim grac od 26 levela. po pewnym czasie musialem jakos ze skillami wyrobic, ale nie chcialo mi sie wiec stawialem na bocie. i "your account is banished". Dostalem Nalex za free 27 palla. Kupilem na niego pacc i zaczelem nim sobie z kolega troszke grac, kolega mial hacka i Rs 3 level's down.

Sorry ale z tego Co Wiem to Frixar miał 32 lvl może 34 lvl ... Więc weś nie wal ściemy tu ludziom ok?

Tak Sobie Czytałem i zobaczyłem takie "COŚ"
  Odpowiedz z Cytatem