Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2008, 18:58   #22
Angeerfire
Użytkownik Forum

Angeerfire's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Imię: Angeerfire
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Send a message via Skype™ to Angeerfire
Domyślny

@up
Skoro aż tak was tam jechali to masz pecha;/ My rozmawiamy na różne tematy, czasem sobie porysujemy, ale zawsze jest miła atmosfera.

@Sir Konserwa

Bardzo mądre słowa, aczkolwiek mnie pismo nie uspokaja.

@Yoh Asakura
Nie przesadzajmy Jeśli brakuje Ci życia podwórkowego, tylko zajmujesz się ciągle komputerem, spróbuj żyć tak jak ja(ale to tylko propozycja).

Trochę o mnie:
Więc raczej rzeczą która potrafi mnie uspokoić jest gitara i modlitwa spontaniczna. Dla tych którzy nie wiedzą: modlitwa spontaniczna jest to prosta rozmowa z Bogiem, przemyślenia pewnego dnia, wypowiedziane "w naszej głowie", prośby, podziękowania i wszystko, co chcielibyśmy powiedzieć prawdziwemu przyjacielowi.

Oczywiście jestem katolikiem, chodzę na Oazę, na której spotykam wspaniałych ludzi. Nie są to już kumple od sesji, przypałów i takich spraw, tylko ludzie z którymi można spokojnie porozmawiać, wyżalić się.

Gry komputerowe: kiedyś przesadzałem z Tibią, teraz wstydzę się tego. Gdy teraz gram nie robię tego dla levelu tylko dla kumpli z którymi się w niej spotykam.
Zawsze lubiłem badać ludzkie uczucia, i większość rozumiałem.
Dla mnie priorytetem jest mieć kochaną rodzinę. Nie miałem jeszcze żadnej dziewczyny. A to dlatego że nie chcę mieć. Miałem już okazje, ale po co mi ona, skoro wiem, że po kilku dniach, miesiącach zerwiemy? Czekam na tą jedyną, a jeśli nie będzie to ona musi być naprawdę wspaniałą osobą.

Oprócz tego powyższego lubię się powygłupiać I chyba nie przeszkadza to nikomu, bo wszystko obracam w żart.

Takie to życie, nie raz myślałem że lepiej już by było dla mnie nie być na tym świecie, ale równie tyle samo razy cieszyłem się jak fajny on jest.

Porozmawiaj o życiu.

Homo fortunae suae ipse faber

(Człowiek jest kowalem swojego losu)

Ostatnio edytowany przez Angeerfire - 02-06-2008 o 19:02.
Angeerfire jest offline   Odpowiedz z Cytatem