Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -WodzionkA-
bo w jego nowa postac wklada tylko tyle wysilku - kupowanie potionow, ustawianie bota... chlopak boci 20h na dobe i jeszcze ssy wstawia... zalosne
|
oh prze typa ja też kiedyś nie znosiłem botów ale przestałem w to wnikać bo to nie ma sensu żebym grał w tej grze tylko dla cyferki przy postaci to bym porzucił tą gre i o niej dawno zapomniał.(wszyscy bocą all! trzeba sie z tym pogodzić nie ma rady taka jest ta dzisiejsza tibia, vavi pokazuje nam stare dobre czasy i to co sie liczyło kiedyś już nigdy tak nie będzie więc sie do niego nie przy*******aj bo jestem pewien że ty też tego shitu używasz nawet jeśli zaprzeczysz i tak wiem swoje i ty również więc nie dygaj tak bo ta gra bez ludzi była by niczym.Wystarczy popatrzeć na nowe roty w thais ,forsty,banauta.żółwie,all dwarfy,chakao ... .moge tak wymienaic bez konca wszyscy bocą całe servery i koniec taka jest zjebana ta dzisiejsza tibia ale nie o to w niej chodzi.Cliposoft bez problemu mógłby walczyć z Ng i innymi producenatmi botów ale nie zawraca sobie nimi głowy bo dzięki nim więcej ludzi gra po dedzie i mniej dzieci skacze z okien.Ile to wytoczyć proces o wtrącanie sie od ich programu i jego używanie bez zgody spokojnie by wygrali ale im to odpowiada)