Fel'ixx chciałbym Ci powiedzieć że widziałeś tylko 2 wmv bongo z czasów gdy pkowaliśmy jakimiś 30~ lvlami a i tak nasz best to 199 ek (gdzie chyba od nas 2 osoby mogłby bić sd) a także mewtu 190ms krejzolek 150 ed kohan (coś koło 170ek) python (150ek ?) kod impfer (190rp ? czy coś koło tego) knion,knonthar,
eternal karolek chyba 2x owned , aynama (150ms) dardiuz (130ms), kamill knight (150 ek... 2x) viron mysta (120? nie pamiętam ile miał aa to się nie liczy bo hotkeye miał zablokowane) skylain tevax (132 rp) gran tso (120 ek ?) jar nove (120 ek)
Mam nadzieje ze ta skromna lista uświadomi Ci iż jesteśmy dużą siłą a to że na wmv które widziałeś niema high lvli to oznacza iż nie zawsze przejmujemy się kręceniem filmów

a pozatym jeszcze kilka części wyjdzie w najbliższym czasie... (może za miesiąc będzie dostępna publicznie). Czy jesteśmy lepsi od ormo sam nie wiem widziałem kilka akcji w waszym wykonaniu ale inaczej jest widzieć a być na niej pozdrawiam i wybaczam Ci twą nie wiedzę i nie znajomość "histori"