Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2008, 23:49   #11022
Argii
Użytkownik Forum

Argii's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theatos_Kyth Pokaż post
2xUp: Jak Cie mam niby kurwo trapnąć, jak całe życie przesiedziałes na lodowych golemach ? to troche nierealne no ale nie każdy jest na tyle inteligentny i elokwentny, żeby to zrozumieć i móc coś sensownego wybazgrać a więc - wróc do monitora, wystukaj w google kilka mądrych słow, sklej w wordzie post, dzięki ktoremu twoje ego wzrośnie 5'krotnie i dopiero tu wróć

@Argii: Słuchaj siusiaczku gówno mnie obchodzi co sobie bazgrzesz na tym forum i bardzo mało mnie to rusza pewno tyle żeś w pierdlu przesiedział, że już nie wiesz gdzie kraty są i siedzisz na jebanym forum, nawet po sprzedaniu chara Wole botować i mieć jakieś życie, niż być pierdolonym uzależnionym śmieciem, który nie wie co to podwórku i nawet po sprzedaniu postaci siedzi jak ta lama na pierdolonym forum, próbując się dowartościować, śledząc wszystkie posty ;>
1. Co do google to Ty powinieneś skorzystać, bo tam Twój podpis jest poprawnie napisany.
2. Apropo więzienia nie wiem jakie masz przeżycia, ale skoro wymyślasz już takie dyrdymały tutaj to pewnie ostro Cię koledzy(bądź koleżanki) z****ili.
3. Mówisz mi coś o uzależnieniu, ale to ja nie gram, to ja sprzedałem chara, a nie Ty. To nie mi cieknie z pyska za każdym razem jak włączam monitor, żeby wpisać passy, bo po prostu tergo nie robie, w przeciwieństwie do Ciebie. Zasłaniasz się rl lifem, którego i tak nie masz siedząc i czuwając czy ktoś nie reportnął Cię do evul gma.
4. Jeżeli już mówisz o siedzeniu na forum to popatrz na to z innej perspektywy. Wiesz ile radochy może sprawić czytanie i prowokowanie do obnażania coraz to większej głupoty takiego tępaka jak Ty? Bezcenne!
5. Co do tego siusiaczka. Nie wiem jak barbarzyńskich masz znajomych, jeżeli w ogóle tacy istnieją, ale nie musisz się zwierzać jak na Ciebie wołają :< Chyba, że to syndrom małego penisa, na który prawdopodobnie cierpisz, to wtedy sorka, śmiać się nie będę.

@ali
1 left
What you know will hurt you
Argii jest offline   Odpowiedz z Cytatem