Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2008, 13:31   #11027
Theatos_Kyth
Użytkownik Forum

Theatos_Kyth's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argii Pokaż post
1. Co do google to Ty powinieneś skorzystać, bo tam Twój podpis jest poprawnie napisany.
2. Apropo więzienia nie wiem jakie masz przeżycia, ale skoro wymyślasz już takie dyrdymały tutaj to pewnie ostro Cię koledzy(bądź koleżanki) z****ili.
3. Mówisz mi coś o uzależnieniu, ale to ja nie gram, to ja sprzedałem chara, a nie Ty. To nie mi cieknie z pyska za każdym razem jak włączam monitor, żeby wpisać passy, bo po prostu tergo nie robie, w przeciwieństwie do Ciebie. Zasłaniasz się rl lifem, którego i tak nie masz siedząc i czuwając czy ktoś nie reportnął Cię do evul gma.
4. Jeżeli już mówisz o siedzeniu na forum to popatrz na to z innej perspektywy. Wiesz ile radochy może sprawić czytanie i prowokowanie do obnażania coraz to większej głupoty takiego tępaka jak Ty? Bezcenne!
5. Co do tego siusiaczka. Nie wiem jak barbarzyńskich masz znajomych, jeżeli w ogóle tacy istnieją, ale nie musisz się zwierzać jak na Ciebie wołają :< Chyba, że to syndrom małego penisa, na który prawdopodobnie cierpisz, to wtedy sorka, śmiać się nie będę.

@ali
1 left
1. Co do podpisu, niestety nie ma apostrofu w tej czcionce :* więc wy*******aj.
2. Ano masz rację w tym wieku do więzienia nie biorą... max poprawczak jak to jest : wchodzisz do domu i codziennie widzisz babe z opieki spolecznej? jakie to uczucie :>?
3. Tak dokładnie nie czuje potrzeby sprzedawania postaci wole postawic bota na 3 charach i później sprzedać wszystkie na allegro i mieć jedną by w wolnych chilach troche pograć za to Ty pierwsze co robisz po powrocie do domu ( o ile z niego wychodzisz ) to wlaczasz forum z jęzorem na wierzchu, aż ślinisz klawiature i patrzysz czy ktoś Cię już zbeształ na forum jak suke
4. No wiem co czujesz ja po prostu kocham polemizować z takimi zerami jak Ty to uczucie jest cudowne... czuć te Twoją niższość i aspołeczne podejście do życia i innych często dostajesz wpierdol w szkole? i musisz odreagować przez internet ?
5. No mi ostatnio mówiłeś, że Ci oko wybiłem, więc nie wiem co teraz chcesz przedstawić ale nie martw sie... w ten weekend na pewno poruchasz huahuahua :*
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH
18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM
18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim?
Theatos_Kyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem