Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theatos_Kyth
@Wole botować i mieć jakieś życie, niż być pierdolonym uzależnionym śmieciem, który nie wie co to podwórku i nawet po sprzedaniu postaci siedzi jak ta lama na pierdolonym forum, próbując się dowartościować, śledząc wszystkie posty ;>
|
Jak chcesz miec rl zycie to wogole nie graj badz graj malo.
To zaden argument , ale to tylko tak przy okazji napisalem do waszej dyskusji sie nie wtracam bo nawet nie chce mi sie szukac jakie sa przyczyny konfliktu i kto ma racje.
Z drugiej strony dziwie sie ze tibia moze wywolywac u wielu osob tyle chorych emocji.
Moj blad nazywa sie to oszukiwaniem i nie wiem co jest lepsze.
Jakby nie bylo w nieuczciwy sposob zarabiasz sam sie do tego przyznajesz , ba chwalisz sie tym.
Ja bym 10 razy sie zastanowil zanim bym zatrudnil taka osobe jak ty u siebie w frimie , albo wogole nie mial bym sie nad czym zastanawiac.
Twoja wypowiedz zabrzmiala tak : wole chodzic na panienki , imprezy itd niz tracic zcas na zarabianie w uczciwy sposob.
Jak chcesz uczciwie zarobic wez np poroznos ulotki itp , no nie wiem zajmij sie czyms co przynosi kase (nie wiem jaki twoj wiek i wyksztalcenie wiec nie proponuje konkretnie).
A jesli chcesz zarabiac grajac - wloz w to troszke pracy , badz mistrzem a nie boterem badz cheaterem. Sa takie gry jak starcraft , counter-strike - gdzie jak bedziesz taki super zarobisz nieporownywalne pieniadze w stosunku do tibii.