Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wolf
1. Nie mam przed kim sie chwalic eq napewno nie przed toba.
2. No kall blz 
3. Nom boje sie jak cholera.
4. A czy ja go oceniam po wygladzie? ;O Wystarczy pogadac z nim albo toba wyjdzie na to samo dzieci ktora potrafia tylko grac i nawet nie potrafia sie wypowiadac na zaden temat tak wiec zamknij sie i idz bij level bo tomurka cie przescignal.
5. No spojrzalem a teraz spojrz na swoja i powiedz mi co widzisz dziecko z podkrazonymi oczami ktore gra non stop w tibie i nie zdaje co roku. Tak wiec BIJ LEVEL GOGOGOGO 300. A teraz skonczmy bo zal mi sie do twojego poziomu znizac.
|
Hmm no do mojego poziomu na pewno nie dojdziesz bo jesteś o kilka pięter niżej ode mnie
Po 2 teksty typu: Dziecko, podkrazonymi oczkami, albo nie zdaje co roku itp ( pff ;] nudne to już troszkę, każdy to pisze ) wymyśl coś lepszego( i nie opisuj swojego życia prywatnego bo tak szczerze to każdego to jebie )
Po 3 No nie masz się czego bać ja ci nie groziłem
Po 4 Jesteś cwaniaczek ;X co kupił chara

i robi z siebie pro elo ( ja bynajmniej mam się z czego cieszyć ;] bo od zera zacząłem w przeciwieństwie do ciebie leszczu). Tak swoją drogą Rodzice ci dali na chara? czy wziołeś kredyt od Pani Jadzi?
Po 5 ja gram non stop w tibie

zlookaj se pskonejotta ) i tak btw. ja nie siedzę non top na forum tibia.com i nie zawijam postami że oni są tacy źli lala ale Ever Dream są najlepsi( no pokazaliście to na ostatnim poi ) Ale za to Hullah ma złotą dupe ( bo jest fajny bo ma wejście za fri w disney landzie ).
ss: