Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theatos_Kyth
1. Co do podpisu, niestety nie ma apostrofu w tej czcionce :* więc wy*******aj.
2. Ano masz rację  w tym wieku do więzienia nie biorą... max poprawczak  jak to jest : wchodzisz do domu i codziennie widzisz babe z opieki spolecznej?  jakie to uczucie :>?
3. Tak dokładnie nie czuje potrzeby sprzedawania postaci  wole postawic bota na 3 charach i później sprzedać wszystkie na allegro i mieć jedną by w wolnych chilach troche pograć  za to Ty pierwsze co robisz po powrocie do domu ( o ile z niego wychodzisz ) to wlaczasz forum z jęzorem na wierzchu, aż ślinisz klawiature i patrzysz czy ktoś Cię już zbeształ na forum jak suke 
4. No wiem co czujesz  ja po prostu kocham polemizować z takimi zerami jak Ty  to uczucie jest cudowne... czuć te Twoją niższość i aspołeczne podejście do życia i innych  często dostajesz wpierdol w szkole? i musisz odreagować przez internet  ?
5. No mi ostatnio mówiłeś, że Ci oko wybiłem, więc nie wiem co teraz chcesz przedstawić  ale nie martw sie... w ten weekend na pewno poruchasz huahuahua :*
|
ahahaha. leżę z tym apostrofem ! Nie wiem jak się czuję widząc babkę z opieki, bo ja tak często się z nią nie spotykam. Domyślam się jednak, że trudno Ci żyć ze świadomością, że innych ktoś odwiedza a Ciebie nie :/ No cóż znajdź sobie przyjaciela, albo kup przynajmniej psa. Jedyną suką po której tu wszyscy jeżdżą jesteś Ty

Prawda boli nie ? Gdybyś wykazywał choć w najmniejszy stopniu jakieś resztki rozumu skończyłbyś tą farsę i nie odzywał się, bo z każdym postem się pogrążasz. Co do bicia w szkole to znowu jakieś Twoje złe przeżycia? Hmm to pewnie te ****enie, o którym mówiłem w poprzednim poście

Nie wiem ile lat masz, ale daje Ci 1-2 klasę gim, więc popracuj nad angielskim, bo od następnego roku będzie on obowiązkowo na testach :> Antycypuję , że nie pójdzie Ci on za dobrze. "never dont stop" ahauahuahauah. Apropo ruchania to nie jestem gejuskiem w przeciwieństwie do Ciebie. Mogę się założyć, że najbardziej napalona męska kurwa(coś Twojego pokroju) nie ruszyłaby Cię nawet metalowym prętem :<
@up
po co kłótnie? Po to, żeby uświadomić pewnym frajerom gdzie jest ich miejsce. Z góry przepraszam za niszczenie tematu, ale takiego debilizmu nie da się pozostawić bez komentarza.
@down
pacera ahhh:> od razu stare chwile przypominają się

))