Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2008, 15:20   #11033
Argii
Użytkownik Forum

Argii's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theatos_Kyth Pokaż post
1. Co do podpisu, niestety nie ma apostrofu w tej czcionce :* więc wy*******aj.
2. Ano masz rację w tym wieku do więzienia nie biorą... max poprawczak jak to jest : wchodzisz do domu i codziennie widzisz babe z opieki spolecznej? jakie to uczucie :>?
3. Tak dokładnie nie czuje potrzeby sprzedawania postaci wole postawic bota na 3 charach i później sprzedać wszystkie na allegro i mieć jedną by w wolnych chilach troche pograć za to Ty pierwsze co robisz po powrocie do domu ( o ile z niego wychodzisz ) to wlaczasz forum z jęzorem na wierzchu, aż ślinisz klawiature i patrzysz czy ktoś Cię już zbeształ na forum jak suke
4. No wiem co czujesz ja po prostu kocham polemizować z takimi zerami jak Ty to uczucie jest cudowne... czuć te Twoją niższość i aspołeczne podejście do życia i innych często dostajesz wpierdol w szkole? i musisz odreagować przez internet ?
5. No mi ostatnio mówiłeś, że Ci oko wybiłem, więc nie wiem co teraz chcesz przedstawić ale nie martw sie... w ten weekend na pewno poruchasz huahuahua :*
ahahaha. leżę z tym apostrofem ! Nie wiem jak się czuję widząc babkę z opieki, bo ja tak często się z nią nie spotykam. Domyślam się jednak, że trudno Ci żyć ze świadomością, że innych ktoś odwiedza a Ciebie nie :/ No cóż znajdź sobie przyjaciela, albo kup przynajmniej psa. Jedyną suką po której tu wszyscy jeżdżą jesteś Ty Prawda boli nie ? Gdybyś wykazywał choć w najmniejszy stopniu jakieś resztki rozumu skończyłbyś tą farsę i nie odzywał się, bo z każdym postem się pogrążasz. Co do bicia w szkole to znowu jakieś Twoje złe przeżycia? Hmm to pewnie te ****enie, o którym mówiłem w poprzednim poście Nie wiem ile lat masz, ale daje Ci 1-2 klasę gim, więc popracuj nad angielskim, bo od następnego roku będzie on obowiązkowo na testach :> Antycypuję , że nie pójdzie Ci on za dobrze. "never dont stop" ahauahuahauah. Apropo ruchania to nie jestem gejuskiem w przeciwieństwie do Ciebie. Mogę się założyć, że najbardziej napalona męska kurwa(coś Twojego pokroju) nie ruszyłaby Cię nawet metalowym prętem :<

@up
po co kłótnie? Po to, żeby uświadomić pewnym frajerom gdzie jest ich miejsce. Z góry przepraszam za niszczenie tematu, ale takiego debilizmu nie da się pozostawić bez komentarza.

@down
pacera ahhh:> od razu stare chwile przypominają się ))
What you know will hurt you

Ostatnio edytowany przez Argii - 03-06-2008 o 16:14.
Argii jest offline   Odpowiedz z Cytatem