Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2008, 18:02   #2204
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
Twinki to lduzie ktozy grac nie umieja wiec sobie wynagradzaja to dobrym eq ktorym zdejmie goscia na 3-4 hity... A i tak zazwyczaj wygrywalem wsg na progach 10-19. Na 16 lvl potrafiłem zabic 2 twinkow naraz, gralem hunterem. Ale i tak nie zapomne goscia o nicku Zoohunter jak nick wskazuje byl hunterem na 19lvl nawet nie twinkiem, a potrafił zabic 5-6 twinkow naraz bez niczyjej pomocy, a czasami jak popatrzykl na sklad ally to powiedziel ze tylko priest idzie z nim a on wszystko potrafil wybic. Ogolnie w pvp to moj idol.
Mógłbyś przybliżyć temat? Opisać po krótce jak taka walka wygląda. Miałem okazję grać zwykłym dwarfem hunterem kolegi, 19lvl na bg pełnym twinków z hordy, ale nijak nie szło mi ich ubijanie. Powiem więcej, padałem po ~3 hitach - pierwszy wyglądał na arcane shot, ale cholernie bolący, bo 200+ (o critach nie wspominając) wchodziło zawsze, potem dwa strzały wyglądające na zwykłe i out of hp. Mi w tym czasie udawało się może odebrać mu... 10% hp.

Swoim shamanem też próbowałem przeciw nim sił, ale nawet jeśli udawało mi się już teoretycznie pojedynek wygrać (przeciwnik ledwo co zipiał), podejrzewam, że korzystał z jakiegoś trinketu imitującego skill paladyna, który daje mu niewrażliwość na ciosy i... się leczył. Nie miałem jeszcze odpowiednich skilli, które mogłyby mi zapewnić wystarczająco duży burst damage, więc mogłem tylko patrzeć jak padam raz za razem w łudząco podobnej sytuacji. Tak się właśnie w tym miejscu zastanawiam, jak to ludzie robią, że ich ubijają. ;p

Oczywiście mowa o twinkach-hunterach, bo rogue są za głupi aby nawet z dobrym ekwipunkiem wygrać (flame shock, aby uniemożliwić stealth, głupi searing totem wraz z tym, który spowalnia ruch przeciwnika i bieg w kółko, wspomagając przy tym dmg totemu shockami wystarczał ).

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline