Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2004, 21:50   #6
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matiq
Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem

Pozdro
...........
skwituje ..lol??..duzo spiderow na carmora...a to dobre jest ich 10 na calej wyspie?? to dopiero dobre do treningu+zatruwa swietnie ;P i z jego skilami 1 strzal i spidera (poison-bo tylko takie tam sa) nie ma ja obecnie robie palka na ifernie mam juz skile 51/40 i nadal trenie z rotami..czasami jest na 1-3 strzaly..ale czasami na 10 roznie bywa..no i oczywiscie bije sie z full def wlkaczonym nie na balanced ani tym bardziej full atack..ale to chyba oczywiste.

Temat=-> ja polecam roty...wszyscy zachwalaja te dwarfy w kazo..ale powiem ci tak..tam zawsze sa ludzie na rotach na darashi lub larwach w ankrachmunzadko kto jest a trenic sie d abo duzo teo tam jest..co z tego ze dwarfy wolniej zabijesz jak 2 szukasz dluzej niz jakbys zabil 3 roty na darashi ??..wiec polecam roty...nie probowalem trenic na larwach nie wiem czy sa wytrzymale..ale mozliwe ze sa za slabe musisz to sam sprawdzic..ja jestem w trakcie kolowania paca
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem