Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciozek
wiesz co pedale michael knight i ty pedale dargun ,jak czytam wasze posty to mi sie plakac chce , michael co mowisz ze udaje sasiada z klatki ? chyuba cie cos pojebalo jak dales fotke na rl menere picks to mysalem ze spadne z krzesla... taki zjeabny ryj jak by cie stado murzynasow w dupe jebalo.... wez taki kozak z ciebie to pokaz twoje a nie sadlasie jebany , tak samo dragun , pedal jedzie na boocie i mysli ze jest fajny  
|
Sevon myślisz ze kozak jesteś ? zamieściłeś swoje zdjęcie, szczerze mówiąc to nie zbyt wyglądasz na osobę "napakowaną", a chcesz być tak spostrzegany. Przy tak małej wadze nie widać żadnych definicji. Jak dla mnie te zdjęcie było robione po kuracji z metką lub decą. Brak włosów na głowie, liczne błędy ortograficzne, agresja w postach to są tylko nie które z nie których skutków ubocznych tych środków. Sądzisz, że jesteś kozak, bo chodzisz na siłownie ? Lepiej zacznij ćwiczyć sporty walki proponuje mma, a tak w ogóle to chyba nie trafiłeś pod właściwe forum odsyłam na
http://www.sdw.pl/forum/
btw, Michaela zostaw w spokoju bo pisałeś o nim co Ci tylko najdzie na język, zapewne połowy znaczeń tych słów nie rozumiesz, no cóż..