Debata w tym temacie jest super i dlatego postanowiłem się tu wypowiadać.
Wczoraj miała miejsce bitwa, ekipa Draca zdecydowała się wykonać massloga. Draco jak to Draco wymagał od Pierniczków dowodu lojalności, to oni mieli masslognąć na Zwidka i wciągnąć go w trapa. Jednak ludzie Draca są już na wykończeniu i chcą zacząć grać w spokoju. Sprzedali info o masslogu przez co Vision i Duskiness rozpoczęło swoje krwawe żniwa. Co prawda upadło kilku znaczących Apff, Czipsu ale reszta to płotki Ulrena,Sempion. Pasterz poniósł jedną z największych klęsk na servie a jego stare wyczyny które dawały mu szacunek coraz bardziej blakną w obliczu wszystkich tych bitew. Jak to karaś napisał zbyt póżno Pierniczki zmieniły zdanie, niestety prawda jest taka że gdyby nie litość Vision i Duskiness to shelbo,drizer,yakapushi nie mieliby takich lvli i byliby tylko płotkami które w konfrontacji ze Zwidkiem i Czipsem składają się jak domki z kart.
Plan Pasterza był doskonały w swojej prostocie, zalogować, zniszczyć i zablokować statek, jednak zawinił czynnik ludzki, zdrajca.
Z przebiegu bitwy mogę stwierdzić że team Pasterza starał się, robił zamieszanie jednak liczebna i lvlowa przewaga przeciwnika dosłownie zgniotła jego niewielką armię. Smieszyła mnie ucieczka walecznego Felka który widząc massloga Vision uciekł na statek, inny wielki forum fajter wbijając red skula na noobach zdecydował sie na bana niechcąc stracić swoich drogocennych butów, tak tak Ximo

!
@Still
Wiele słyszałem o stillu który chciał zagotować benzynę w czajniku i jeśli to ty tego dokonałeś to chce cię uprzedzić, lepiej zacznij biegać sprintem bo z rozmowy kilku ziomów montury będzie chciało ci zrobić herbatę na bazie twojego smakołyku.
Ja tu nie kozacze, mówię odrazu że jestem za Vision i Duskiness i staram się realnie przekładać zamiary na siły.
Drizer,yakapushi i shelbo sprzedali coś czego już nieodzyskają, na furorze są straceni ale z tego co wiem Sche'mat sellnie im pacce i rozpoczną swoją przygodę z Saphirą.
Powodzenia panowie

!