Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2008, 14:00   #7844
Still Knight
Użytkownik Forum

Still Knight's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
Domyślny

Ciesze sie bardzo, ze o mnie slyszales (czuje sie taki "ELO")
Zapomniales jeszcze wspomniec, ze zdjecie mojego golego tylka mozna zobaczyc na photobukecie benka
Co do montury to uwierz mi, ze nie jedno bylby mi w stanie wybaczyc. To nie jest typ czlowieka, ktory mialby na tyle zryta banie zeby bic kogos za tibie.
Zreszta jak juz tu ktos slusznie napisal: juz tyle mialo byc wjazdow na chate a jeszcze nie ma ofiar.
Co do ciebie to musze powiedziec ze gowno wiesz.
Swieta koalicja? Stary wez slownik i sprawdz co znaczy slowo "swiety"

"Ziomy z Pierniczków mogli być częścią tej ekipy gdyby w pewnym momencie wlączyli sie w walkę a nie tylko expili, zdecydowali zaexpic i (za plecami swojego pana i władcy Smerfa którego tu serdecznie pozdrawiam) wypowiedzieć wojnę świętej koalicji a uwierzcie mi iż obecnie ta koalicja jest mocna jak stal"

Kopnij sie w czolo.... nam inshon nic nie zrobilo, po co mielismy z nimi walczyc?

Co do inshon to wygladalo to tak:

2 ludzi od nich pod wplywem alkoholu weszlo na ventrilo vision i zaczelo sie skarzyc jak bardzo zle im sie zyje na furorze. Oczywiscie nikt poza nimi z inshon o tym nie wiedzial. Sluchajac "slynnego nagrania" mozemy wyciagnac wnioski, ze ci ludzie z inshon byli notorycznie podpuszczani...
Tak wiec na skutek smiesznego nagrania gildia vision przeciwko ktorej walczylismy przez poltora roku stala sie free bez zadnych paymentow, malo tego zaczeli rzadzic serverem.
Tak zwana "Akcja w manasowni" gdzie nieswiadomi niczego ludzie z inshon zostali rozgromieni przez czlonkow vision i duskiness pokazuje naprawde kto tu kogo wystawil...
Dlatego wlasnie podjelismy decyzje o tym aby nie walczyc przeciwko inshon.

To tyle co chcialem napisac

pzdr
Still Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem