Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2004, 03:24   #1
Misieq
Guest

Domyślny Szwed lepszy od polaka...

Tak jak w temacie to jest prawda... mialem przed chwila przygode... wszedlem na rook moja postacia (bez itemow bo dalem dla innej) ide wziasc sobie chain armor z beer rooma... ide ide jakis koles przechodzi zabija orka pomaga spox bo bez itemow dostaje... ide dalej a on stoi i gada po polsku przy dzwiach ... mowie daj se wezme chain armora i wyjde... a on nie huju wyskakuje z haslem a ja go prosze itp... kolesie zlurowali mi minosa i on mnie bije i to bylo 3 polakow tez w tym byl tam "Maly rycerzyk" i stali sie smiali... Szwedzi sa lepsi i nie mowicie fuck swe itp bo to nie prawda polak niby rodak a gowno ... cieszy sie ze zginiesz a nie raz juz do beer roma mnie szwed wposcil zblokowal misie i minosy ja wziolem chaina itp i se poszedlem ... Polacy sa najgorsi na swiecie! Choc sa wyjatki... jeszcze ciesza te "RYJE!" ja nigdy nikomu nic zlego nie zrobilem a on zaluje dla rodaka... coz za skapiec... jak uda mi sie zalogowac to tam pojde i spisze ich imiona... i wpisze na forum albo screena zrobie. cu all

EDIT: Sceen jest to ci 2dwaj ale teraz wzilem chaina i znow mnie blokowali zeby minos mnie zabil

Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.