Temat: !!! Haste !!!
Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2008, 18:15   #9
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez r4mz3s Pokaż post
Ty zawsze walniesz jakiś bezsensowny komentarz. Forum jest od zadawania pytań i odpowiadania na nie. Dla Ciebie każdy temat jest bezsensowny i karzesz szukać. Najlepiej sie nie udzielaj i tyle.
Sorry za off-a
Czy ty w ogóle umiesz czytac ??!! On odpowiedział na bezsensowny post:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiedźmin Pokaż post
Też mam problem więc podczepię się pod ten temat. Czy ludzie nie wiedzą czym są znaki przystankowe, takie jak np. ","? Albo chociaż czy wiedzą, że pierwszy wyraz w zdaniu zaczynamy dużą literą?
A nie do autora, a zresztą, na forum obowiązują jakieś zasady. Owszem, jest od zadawania pytań, ale przed zadaniem pytanie wyraźnie w regulaminie jest napisane, że zanim zrobisz temat upewnij się czy wcześniej nie powstał podobny..., A zresztą nie karmi się trolla
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem