Temat: Broń!
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2004, 01:01   #19
Evul Tibian
Użytkownik Forum

Evul Tibian's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Herante
Power bolt to jeszcze bym uwierzył, że 60 ataku ale nie bolt
slyszalem ze power bolt ma tylko ataku co zwykly bolt ale dziala jak np. sword ring, czyli czesciej trafisz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emilok
Ku... ludzie czy wy jestescie normalni ???? Graci w tibie czy tylko czytacie o niej ?? Strzaly sa slabsze od boltow, a czy maja jakis okreslony atak to tylko sie cipsoftu zapytajcie bo nikt wam tego nie poda ze 100% gwarancja bo niby skad??? A knight nawet ze skillami po 90 z dl niezabardzo trafi takiego bk, a palek z 60 dista to juz go bedzie jechal, powoli ale jechal. Zacznijcie obserwowac swiat dookola a nie tylko wyczytywac jakies bzdury na tibia.pl/de/net/br. Tak samo jak inaczej sie liczy atak za pomoca dystansowych broni (czy atakujesz na 3,4,5 czy 8 to tak samo wkladasz jakbys byl jedynym atakujacym), tak samo sie inaczej liczy obrone przed nimi (czy blokujesz tylko atak dystansowy czy atak dystansowy i 2 ataki wrecz to tak samo bedziesz obrywal z dysta).

I tak pewnie mnie nie zrozumiecie/ zle zinterpretujecie/ zbluzgacie/ nieprzeczytacie bo jestescie pr0 znawcami tematu, ale nic.
gdy czegos nie wiem to szukam na to odpowiedzi, dla tego przytoczylem screen z tibia.de -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
ja sie opieram na"zaobserwowanym swiecie" czyli wlasnym doswiadczeniu -.- i belty nie maja 60 ataku.
jak mi to udowodnisz to uwierze, jak narazie to tylko ja dalem jakis dowod... patrz wyzej na ssa

~Get low, bitch!~
Evul Tibian jest offline   Odpowiedz z Cytatem