Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2008, 04:26   #143
thelolmaker
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond

Gildia: durza była
Świat: chyba tak
Domyślny

Jak mieszkacie w Krakowie to możecie iść do studia, za odcinek siedzenia dostaje się 40 zł, wiem bo niedaleko tam pracuję i widzę jak ludzie łażą lol

Jedno pytanie - widzieliście kiedyś gdzieś żeby rozmowy w toku poszukiwały konkretnych osób? Ja tylko raz w telewizji ale pewnie to tylko ściema, ewidentnie to reżyserka. Tu chodzi o tematy które przyciągną więcej ludzi przed telewizor (reklamy i te sprawy) i jak widać w tym odcinku im się to udało, oprócz starych niewyżytych bab trafiło się dużo graczy.

Pamięta ktoś jak kilka lat temu był program o tibii i super pani psycholog która powiedziała, że z tibii nie można się wylogować?

Czyli jak grałem w gta i zabijałem niewinnych i winnych ludzi to znaczy, że za kilka lat w realu będę robił headshoty? W tibii zabijałem monki - będę zabijał mnichów?

Myślę, że to rodzice powinni poznać swoje dzieci, rozmawiać z nimi, zauważać jak gry na nie wpływają, a nie zakazywać wszystko bo przez to się tylko dzieci buntują no i w przyszłości różne z tego wychodzą rzeczy.

rotfl intełnet jest zuy i gry tesz, radio m i tv trwam jest szuper wysyłajcie rentki bo maybacha trzeba zmienić na coś bardziej pro

I nie lubię jak ktoś mówi, o uzależnieniach od komputera, nich sobie mówią o internecie, grach ale nie o komputerach którzy w naszym życiu odgrywają wielką rolę, gdyby na całym świecie padł w tym momencie Internet to światowa gospodarka by runęła, w tych czasach komputery są wszędzie medycyna, banki, urzędy itp itd Wyobrażacie sobie świat bez komputerów? To wcale nie są moje słowa dotyczące komputerów, przytoczyłem tylko część tego co widziałem ostatnio w jednym programie na discovery, nawet nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo komputery i Internet są potrzebne i jak słyszę stare baby które mówią, że wszystko jest złe to szlak mnie trafia, no ale brak wykształcenia robi swoje, ah te jeb**e dewoty.

Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 05-06-2008 o 04:36.
thelolmaker jest offline   Odpowiedz z Cytatem