Haj. Ostatnio nie mam ochoty i czasu żeby popykać , ale jak tak patrze i czytam to hmmm
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Gra jest zdatna do pewnego wieku, pozniej ma sie inne priorytety, szczegolnie gdy sie pozna w koncu doskonala typiare i wroci do pijackiej ekipy 
Gra jest strata czasu i nie warto przebywac w niej 17h/day gdy wyjdzie new server  , za pozno to zrozumialem - niestety
|
Myślisz że jak każdy gra w tibie to odrazu jest noliferem , nie ma przyjaciół , nie wychodzi nigdzie itp. Piszesz strata czasu , ok zgadzam się w części , ale to nie tylko chore bicie levela lecz także poznawanie ludzi , ludzi z którymi już trzymam ponad półtora roku =] Pamiętaj też napier******ś w tibie i zapewne nie 4 h =] Ogarnij trochę i pomyśl. To nie jest gra jak to określiłeś do pewnego wieku , gra w nią każdy czy ma 8 lat , czy ma 50 lat i nie widzę w tym nic złego to jest tylko i wyłącznie indywidualny wybór

Dawnooooooo to byłoooo
Już za 3 dni pierwszy mecz BIAŁO CZERWONYCH
Jak obstawiacie wyniki : Ja nie proszę o wiele , ale myślę że remis by mnie satysfakcjonował , wygrana z Austrią i remis z Chorwatami byłby wielkim osiągnięciem ale kto wie...Dobra mykam piszcie swoje typy .Bayos