Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2008, 17:40   #20696
Lecio
Użytkownik Forum

Lecio's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leader Fox Dragstar Pokaż post
no jesli za legende uwazasz zlodzieja, lurera i ogolnie skretyniale dziecko (za czasow mojej gry na harmonii tak bylo, nie wiem jak jest teraz) to spoko ;d, herrosa nie znam poza forum, i raczej srednio toleruje, wiec nie miejscie mnie za jego obronce
Jesli byles jestes i bedziesz nubem, Herg nie bedzie Cie szanowal i bedzie na Ciebie lurowal. Herg chyba kazdemu z was udowodnil, ze jest jedna z nieliczych osob tego serva ktora ma jakas wladze i moze cos zrobic. Wiekszosc plebsu tego serva grozi Herossem, a nigdy nie lyszalem zeby On komus cos zrobil (zabil kogos) Smiac mi sie chce jak widze jak jakis pajac pisze mi "Masz przejebane u Herossa" przy czym placze ze smiechu... Nic do Herossa nie mam, ale bawi mnie to. Wiec nie robcie z Herossa wielkiego GOD'a bo nim nie jest, jest normalnym graczem jak reszta. Legendami tego serva zawsze beda -Herg - Pancras i - Pen.
Jesli uwazaj czlowieka 18lat+ ktory wlada kilkonastoma jezykami za skretyniale dziecko to kim Ty przy nim jestes? lawl. !

@Roo
Wybacz Roo, ale nie uwazam Cie za legende bo grasz na Harmoni raptem rok, nie znasz osob ktora tworzyly ten server przed laty i nie wiesz kto jest kim na tym servie :/ Moze i ja jestem nubem, ale szanuje te osoby ktore na to zasluguja >: )!

23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise//
23:26 Meril Furakine [92]: ?
23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle

Tirios 23:37:48
kurwa gadam z toba
Tirios 23:37:50
i mnie chcica zlapala
Tirios 23:37:52
xDDDd

Ostatnio edytowany przez Lecio - 05-06-2008 o 17:45.
Lecio jest offline   Odpowiedz z Cytatem