Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2008, 18:09   #10056
JeyEd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: DHD
Profesja: Elder Druid
Gildia: PL
Świat: Astera
Poziom: 403
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
Domyślny

@up {Kiryho}
codzinnie to samo ? nie znudzilo ci sie ? :|

@edit

@mc200
ty poprostu mnie nie lubisz szukasz ciagle pretekstu, juz raz ci pisalem, chcesz to pisz na priv, po co przedluzasz ten watek...? tak uwielbiam lizac dupe podlizywac sie i czekam az dasz mipolowe kasy (wogole bez sensu ten przyklad podales) wiesz powiem ci szczerze co mnei obchodzi co ty myslisz o mnie, nic.
chcesz mysles cos o mnie to sobie mysl, po co o tym piszesz?sadzisz ze innych obchodzi twoje zdanie?z Wolvmen huncilem, dlatego napisalem kiedy te behe, rozumiesz? taki subtelny zarcik, aby ponowic ten hunt, i dodatkowo abyich komentowac, o co prosili (poczytac posty poprzedzajace moje wypowiedzi)
azerowi zyczylem lvl, bo ladnie jedzie, a co do bohow to padlem na tym huncie na ktorym lotnal te bohy, i tez zartowalme aby mi dal.
klp kiedys napisalem 'gz klp' czy cos podobnego, bo w poscie poprzednim on pisal ,nikt mnie nie pochwali' co tez bylo zartem, rozumiesz?
ty chciales mnie bronic pytajac o wyzywanie od ciot? bo nie potrzebuje/ nie chcem nic od ciebie.
'pozdro600' wiesz kto to powiedzial i w jakim znaczeniu? jesli nie to nie urzywaj tego bo jest to zalosne.
jak wklejam zdjecie albo cos komuntuje to tak poprostuy pisze @gz up - czyli gratuluje osobom/graczom/urzytkownikom forum osiagniec , tylko ze ograniczam sie do 'gz up' . nie podoba sie, daj mi ignore czy co chesz nie czytaj. nie ogladaj, nie patrz... nikt cie nie zmusza.
NIE ROB KOLEJNEGO POSTA - EDIT A NAJLEPIEJ PRYWATNA WIADOMOSC, ROZUMIESZ ? jak nie to popros kogo o pomoc.
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Cytuj:
^^ PIRAMIDA ^^

Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Cytuj:
^^ PIRAMIDA ^^

Ostatnio edytowany przez JeyEd - 05-06-2008 o 23:56. Powód: cfaniak niech ci powie.
JeyEd jest offline   Odpowiedz z Cytatem