Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2008, 18:28   #20706
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lecio Pokaż post
Jesli byles jestes i bedziesz nubem, Herg nie bedzie Cie szanowal i bedzie na Ciebie lurowal. Herg chyba kazdemu z was udowodnil, ze jest jedna z nieliczych osob tego serva ktora ma jakas wladze i moze cos zrobic. Wiekszosc plebsu tego serva grozi Herossem, a nigdy nie lyszalem zeby On komus cos zrobil (zabil kogos) Smiac mi sie chce jak widze jak jakis pajac pisze mi "Masz przejebane u Herossa" przy czym placze ze smiechu... Nic do Herossa nie mam, ale bawi mnie to. Wiec nie robcie z Herossa wielkiego GOD'a bo nim nie jest, jest normalnym graczem jak reszta. Legendami tego serva zawsze beda -Herg - Pancras i - Pen.
Jesli uwazaj czlowieka 18lat+ ktory wlada kilkonastoma jezykami za skretyniale dziecko to kim Ty przy nim jestes? lawl. !

@Roo
Wybacz Roo, ale nie uwazam Cie za legende bo grasz na Harmoni raptem rok, nie znasz osob ktora tworzyly ten server przed laty i nie wiesz kto jest kim na tym servie :/ Moze i ja jestem nubem, ale szanuje te osoby ktore na to zasluguja >: )!
Muszę się zgodzić z Tobą

Roo, oni głosują na ciebie za twój ,,debili*m", a nie za to, że jesteś ,,legendą". Jak mówili inni, legendy to Herg, Panc, Pen, Ted.
Co do Herossa, on nie jest pro i nie prędko będzie, przykro mi
Gz reszcie ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roo123 Pokaż post
haushauh ej jestem saufny a ty nie ,zazdrosc dupe zżera?
Heros Pro
Roo Lajend
fajnie jest komus czegoś zazdroscic mi suafy Herossowi eq i lvl i kolegów (:
Jak dziecko wmówi coś sobie, to nie ma rady, aby mu to wybić z głowy :/ Roo, byłeś, jesteś i pozostaniesz legendarnym idiotą :/

Ostatnio edytowany przez Voniek - 05-06-2008 o 21:31. Powód: Roo=legend=idiot
Voniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem