Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2008, 19:08   #68
Vavi
Użytkownik Forum

Vavi's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vavi
Gildia: Kumple
Vavi ma numer GG 1304842
Domyślny

Koniec kariery na Valori. Swoją droga, to myślałem, że posiadam więcej fotek PvP z tego świata. Cóż, jednak foramty i te sprawy. Prenieśliśmy się na Nepterę.
Mało ktoś nas już lubił na poprzednim serwerze. Żeby nikt nas nie ganiał po całej tibii, powiedzieliśmy że udajemy się na Berylię. Ten, który się dowiedział o tym, zrobił nam reklamę, nie wiedząc o kłamstwie. Świat wybraliśmy wspólnie. Miał być tylko nowy, amerykański i pvp. Postaram się teraz jako tako wypisać tu wszystkie osoby, które przeszły z nami na nowy serwer:
Vaviec [32] - Vavi Edoc'Sil
Itachi Uchiha [59] - Manji Edoc'Sil
Jirayia The Sennin [30+?] - Jira Edoc'Sil
Orochimaru The Sennin [48?] - Oro Edoc'SilSatununa [40] - Kakashi Edoc'Sil
Samuel [40?] - Shikamaru Edoc'Sil
Oldwin [35+] - Kimimaro Edoc'Sil
Knight of Century [45+?] - Aiven Edoc'Sil
Magic of Century [40?]/ Sir Vopith [40] - Vanzi Edoc'Sil
Horutix [35] - Kajio Edoc'Sil
Yahooxx [50?] - Qonik Edoc'Sil
Dred Peli [50?] - Peli Edoc'Sil
Zose [40] - Zose Edoc'Sil
Elwyn [70+] - Elwyn Edoc'Sil
Palladyn of Kielce [25] - Voldanio
Grotniczanin [25] - Grot Edoc'Sil
Chodzio Bodzio [25+?] - Tabi Edoc'Sil
Molwanna i Conish bodajże chyba nawet nie wyszli z rooka.

Pominąłem kogoś?

Pierwsze dni na rooku...Byłem pewny, że przejdę go szybko. Zalogowałem się jako pierwszy FACC na serwerze i jako człowiek z pierwszym darmowym kontem zdobyłem pierwsze questy. Całe szczęście, że nie musiałem stać w kolejkach po nagrody. Szybciutko wbiłem lv 1-5. I tu zaczął się problem. Niedługo po tym wybrałem się na plażę. Po powrocie wyglądało to już zupełnie inaczej. Więcej ludzi, niż potworów. Spotykałem jednego wilka na 10-15 minut. Chodziłem wszędzie, gdzie tylko się dało. Już wcześniej paru nasych wyszło na

Mainland. Preścigaliśmy się w zdobywaniu ekwipunku i doświadczenia. Każdy expił w innym miejscu, każdy na swój sposób. Każdy osobno, a jednocześnie wspólnie. Jedni w ancient temple, troll cave, Fibuli, Trolach pod AB. Inni w kopalniach, na bagnach czy cyklopach. Aiven z Vanzim wspólnie trenowali na Greenshore. Buraki parę dni później pojechali nad morze i wrócili po 2 tygodniach. Ja męczyłem wszystko, co się dało pod ancient temple.

Do 20lv nosiłem legion helmet, studded legs, scale armor, dark shield. Blisko byłem śmierci, przy spotkaniu ze scorpionem na scale armor quest.

"Choć droga jest bez końca, Pozornie bez znaczenia
Mniemam, że mam powody, By drogi swej nie zmieniać."
Vavi jest offline   Odpowiedz z Cytatem