Tibia - czy można oczekwiać na lepsze czasy ???
Mimo że jestem 1 rocznym graczem w tibię to widać że czytając setki tysięcy stron o Tibii w tym również Tibia.pl zauważam że marudzicie że Tibia już nie jest tą Tibią jaką kiedyś była…….niestety jest to prawdą gdyż kiedy ostatnio grałem(gdzieś koło 26 maja) to zdałem sobie sprawę że to o czym jest pisane o questach i historiach tibijskich w ogóle nie interesuje graczy. Zauważyłem że pytają innych tylko o to jakie masz sille , level , ilość pieniążków a nie pytają się np. oto jak biłeś smoka jat to było jakie to odczucie było jak pokonałeś pierwszego smoka w swoim życiu w Tibi ? Takich pytań nie ma a jeżeli są to tylko w b. rzadkich okolicznościach. To nie wszystko bardzo dużo graczy „no obuje” czyli „wnerwia” innych graczy. Niestety ale Ci co nazywają ich niobami bardzo ich krzywdzą ! Otóż nie powinno się krzywdzić innej osoby(szczególnie jeżeli jest ona młodsza) bo taka osoba dostaje tzw. doła lub szaleństwa. Kolejna sprawa to kradzieże kont czyli popularne keyloogery . Czemu tacy są ludzie że przekładają tą grę nad rzeczywistość że posuwają się aż tak daleko ! To jest nieuczciwe i niedobre ! Co im ta gra porobiła w ich mózgach !
Teraz z wami zwracam się o pytanie……Czy możemy doczekać się lepszych czasów w Tibi czy raczej Tibia będzie coraz to bardziej się zniżać jeśli chodzi o społeczeństwo które gra w tą grę jak i o samą grę i firmę CipSoft która ostatnio sprawiła wam lanie w postaci mass kicków
Pozdrawiam i proszę o mądre wypowiedzi na ten temat
Pozdrawiam was ciepło
Mystlich