Ktoś napisał, że ludzie patrzą na levele, że jak ktoś ma niski to źle go traktują itd.
Otóz popatrzcie na to tak. Co się dzieje przed depo. Jakie levele proszą o free itemy? Ja spotkałem się z takimi w przedziale 8 - 20 level. Ludzie się już do tego przyzwyczaili (zwłaszcza na non pvp) i dlatego patrząc na taki np. 15 level w ich głowie zapala się lampa "uwaga idzie noob". Tak już jest. Sami sobie to zrobiliśmy.
Keyloggery, hackowanie
Wiadomo jest to karalne, ale niektórzy poprostu czują się bezkarni w sieci. Kiedyś na Tibia.pl było coś o 3 nastolatkach (czy 2 już nie pamiętam) co okradali konta. Policja natrafiłą na ich ślad i musieli płacić grzywnę. Założę się, że już nie powrócą do hackowania. Ludzi trzeba ukarać, żeby wiedzieli co robią i jaka za to jest odpowiedzialność, kara.
@Autor
Mówisz, że jesteś 1 rocznym graczem. Czytając Twoją opinię zauważyłem, że masz duże doświadczenie w grach online. Grałeś już w innegry tego typu??
Czy można się spodziewać lepszych czasów? Hmm. To już zależy od każdego z nas. Tak dobrze przeczytaliście - każdego. Ktoś kiedyś powiedział "zacznij zmieniać świat od siebie". I zgadzam się z tym w 100%. Gdy wypominasz innym błędy popatrz na siebie. Czy ty nigdy nie prosiłeś o free itemy? Nigdy nie przeklinałeś? Nigdy nie trapowałeś kogoś? Nigdy nie blokowałeś respa? Nigdy nie hackowałeś? Nigdy nie robiłeś niczego co jest niezgodne z Tibia Rules? Odpowiedź może być tylko jedna. Więc jak chcesz zmieniać Tibie postaraj się wszystko naprawić, a dopiero później zmieniaj innych.
Pewno nawypisywałem mnóstwo głupot no ale cóż to już Wy ocenicie

.