Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2008, 23:17   #13
RailChris
Użytkownik Forum

RailChris's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Ktoś napisał, że ludzie patrzą na levele, że jak ktoś ma niski to źle go traktują itd.
Otóz popatrzcie na to tak. Co się dzieje przed depo. Jakie levele proszą o free itemy? Ja spotkałem się z takimi w przedziale 8 - 20 level. Ludzie się już do tego przyzwyczaili (zwłaszcza na non pvp) i dlatego patrząc na taki np. 15 level w ich głowie zapala się lampa "uwaga idzie noob". Tak już jest. Sami sobie to zrobiliśmy.

Keyloggery, hackowanie
Wiadomo jest to karalne, ale niektórzy poprostu czują się bezkarni w sieci. Kiedyś na Tibia.pl było coś o 3 nastolatkach (czy 2 już nie pamiętam) co okradali konta. Policja natrafiłą na ich ślad i musieli płacić grzywnę. Założę się, że już nie powrócą do hackowania. Ludzi trzeba ukarać, żeby wiedzieli co robią i jaka za to jest odpowiedzialność, kara.

@Autor
Mówisz, że jesteś 1 rocznym graczem. Czytając Twoją opinię zauważyłem, że masz duże doświadczenie w grach online. Grałeś już w innegry tego typu??

Czy można się spodziewać lepszych czasów? Hmm. To już zależy od każdego z nas. Tak dobrze przeczytaliście - każdego. Ktoś kiedyś powiedział "zacznij zmieniać świat od siebie". I zgadzam się z tym w 100%. Gdy wypominasz innym błędy popatrz na siebie. Czy ty nigdy nie prosiłeś o free itemy? Nigdy nie przeklinałeś? Nigdy nie trapowałeś kogoś? Nigdy nie blokowałeś respa? Nigdy nie hackowałeś? Nigdy nie robiłeś niczego co jest niezgodne z Tibia Rules? Odpowiedź może być tylko jedna. Więc jak chcesz zmieniać Tibie postaraj się wszystko naprawić, a dopiero później zmieniaj innych.

Pewno nawypisywałem mnóstwo głupot no ale cóż to już Wy ocenicie.
RailChris jest offline   Odpowiedz z Cytatem