Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca
jesteście nobami z pod carlin
|
A ty jesteś nóbem z Edron. Jakaś różnica? Aha no tak ty płacisz 90 zł ja 200k
Cytuj:
Jeden koleś jak zobaczyłem, że pisze "kultóra" to sie załamałem.
|
To ewidentnie udeża w moją osobę (a że lubisz forumfighterów to dostaniesz).
Ja jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się załamałem i zacząłem się zastanawiać gdzie byli twoi rodzice zanim przekroczyłeś 95 kg. (smutne? Prawda boli?
Nób z carlin cię wypierdolił.
Ja szanuję to, że masz zabużenia hormonalne więc ty uszanuj to, że mam dysortografię. (Dla twojej wiadomości, mam papierek na dys...bleble ble od 3 lat

i wydaje mi się, zaznaczam WYDAJE, że wystawiły go osoby znające się na tym co robią tak samo jak ty na pączkach [a twoi bracia na siłce <n/c>])
Cytuj:
Nikogo po tibi nie oceniam, ale moge oceniać kolesia co ma problemy z takimi słowami jak "kultóra"(...)
|
Lol? Typie, kolesiem to se możesz nazywać ziąąąQów z piekarni. A jeżeli oceniłeś mnie po słowie
kultÓra bo użyłem "ó" to co ja mam sądzić o tobie jak wypisujesz na murach "huj" ? (żebyś pamiętał, czy cie stara woła na obiad, czy się do ciebie ksiądz tak odzywa to zawsze tak samo się pisze "chuj" no jak chcesz to już lepiej wygląda "chój

")
Cytuj:
ale z drugiej strony to może w sumie to nie twoja wina i jesteś ze szkoły podstawowej i jeszcze nie miałeś tego na lekcji.
|
Do szkoły podstawowej chodzę tylko poruchać twoją siostrę

btw. Powiedz jej, że jak jest środa to niech nie zakłada majtek z napisem poniedziałek
A co do ZwiTka czy tam Glacy to tylko jedno (lol, jedno ehe

)
*American Pie miało swoją szarlotkę, Furora ma swojego pączka
I pytanie miesiąca:
"Kiedy Glaca-sraca jest najbardziej podniecony?"
odp:
PS.
BY3