Temat: Gildia SS'y z Gildii Retherix
Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2008, 00:50   #54
Mydelniczek
Użytkownik Forum

Mydelniczek's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Thar
Domyślny

Kurwa mać!
Kamo mnie poprosił o dodanie tu ssa z nim a wy musicie kurwa zaczynać kolejne 50 stron kłótni jacy to my źli / nie umiemy na pvp grać / trapujemy tylko boty / czy chuj wie co jeszcze.
Coś się kurwa nie podoba to macie do cholery pw/tibie a nie spamujecie ludziom po tematach...

Odpierdolcie się od nas bo czegokolwiek byście nie napisali to my na to zlewamy(czyt. nie przestaniemy trapować, zdziwko co?) i tylko nas prowokujecie do spamowania czy to w swoim temacie, czy to w temacie servera.

Zrozumiecie to wkońcu do cholery?

@Szlaga
To ma być groźba? Wow. mam hunta od astronisa, elmari, połowy sinki..połowy twojej gildi...i paru innych osób, zajebiście że mogę i ciebie dodać do listy "hunted by"
@Exhidi~
Cytuj:
na bocie mozna trapnac kazdego... ciekawe czy tak latwo by wam poszlo gdyby w tym momecie byl bez bota ^.^
Nie, nie padłby zapewne...ale po co gdybać co by było gdyby..."
Zresztą polowałem na niego z vhalem w chuj czasu aby go na afku złapać...i udało się :>
@Azin_Drax
Cytuj:
Azin_Drax
Czyli z kim? biję prawie każdego kto będzie na hydrach/asach/tarpicie i paru innych miejscówkach....
Co do sharowania, to sharuje tylko z moim botem :> "On expi, ja trapuje"
Mam nadzieje że przestaniecie wkońcu spamować w każdym temacie, gdzie pojawi się nasz post.

Pzdro
Thar~

Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 06-06-2008 o 00:59.
Mydelniczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem