Cytuj:
Oryginalnie napisane przez motorolka164
Zapomniales o mnie Jaruś 
Ale pieknie i tak 
|
Kurcze Magda, błagam o wybaczenie. wiedziałem że zapomnę o kimś. O Axmenie też zapomniałem, a Ada też równa babka
Dziennikarz, szczegóły związane z RL są spoko, jak długo nie wchodzisz jakoś totalnie mocno w osobiste sprawy. Na uzależnieniu ściąłem jedną odpowiedzią i spoko, ale nie będzie nikomu przeszkadzało jak sie zapytasz co myśli o roznych rzeczach, czy nie wiem co. W ogole tak sobie pomyslalem, ze fajna opcja jest robienie takiej gazetki Morganijskiej co tydzien z najwazniejszymi wiadomosciami i jakims wywiadem z kims kto cos nabroił czy nie wiem co. Jak lubisz się bawić - pomysl o tym. a komentarzy a propo wywiadow nie traktuj jako nienawistna krytyke, tylko odpowiedź na pytanie, co o tym myslimy jak bysmy poprawili itd. Np wypowiedzi typu "poczekaj tylko sie schowam" sa na luzie do wycięcia
Pamietam, kiedys robilem wywiad z IV-ligowym pilkarzem, mial isc do gazety, a koles wybitnie nie byl mistrzem skladnych wypowiedzi jezykowych, wiec trzeba bylo jego wypowiedzi hmm, nieco naprostowac i spolszczyć