Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2008, 16:17   #8011
UNholy90's
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaRrYxX Pokaż post
miałem go pojechać ale zrobiło to za mnie 5 innych osób
thx guys =*
Pojechać to ty se możesz, ... białą kreske.
A i jeżeli uważasz, że te 5 czy ileś osób mnie pojechało to zaczynam uważać, że dla ciebie słowo "kurde" jest wulgaryzmem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master of Puppets Pokaż post
Unholy~ teksty o starych sa naprawde nie na poziomie
Do ciebie bym takich tekstów nie kierował (choćby dla tego że jesteś za MU, bo przecież cię nie znam) ale jak ktoś ocenia ludzi po lvl ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
Unholy myśli, że jest fajny i śmieszny, to niech sobie tak myśli.
A jednak jest coś co potrafięa ty nie ../..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post
I ty gadasz do każdego, że oni nie trzymają poziomu
Po 1 napisałem, że jak glaca chce forumfightera to go dostanie -.- orient koleś.
Cytuj:
Człowieku jeżeli papiery na dysortografie, dysgrafie czy tam dysdowna to ja się zastanawiam co ty przez te 3 lata robisz?
Przez 3 lata? Hmmm, kompletnie nic Zasady ortografii znam, ale jak szybko piszę to już jakoś one zostająw tyle ;p
Cytuj:
Nie starasz się tego naprawić? To smutne, żeby w wieku (patrząc na 17 w twoim profilu) nie umieć napisać słowa kultura!
Naprawić? <lol> ? Mam 50% więcej czasu na egzaminach i własną komisję. Na maturze twój 1 błąd ort. to moje 3. I co opłaca się to zmienić? Nawet Einstein był dysortografem ;p

@baltazar
Twoich postów nawet nie czytam (choćby dlatego, że masz zjeba.ny avatar )

Widzę że baltazar i bulbazaur mają dość ciekawą datę ząłożenia konta. Boicie się zaryzykować bana swoimi rl kontami z tibia.pl <lol> n/c

@hyehhr45
"Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił"

lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił.
No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek]

PS.
Koniec z obrażaniem kogo kolwiek na tym forum z mojej strony. Było to conajmniej dziecinne, to ostatni taki post. Już raczej nie będe udzielał się z tego konta na tibia.pl (pewnie mi usuną je niedługo).

BYe BYe
  Odpowiedz z Cytatem