Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaRrYxX
miałem go pojechać ale zrobiło to za mnie 5 innych osób
thx guys =*
|
Pojechać to ty se możesz, ... białą kreske.
A i jeżeli uważasz, że te 5 czy ileś osób mnie pojechało to zaczynam uważać, że dla ciebie słowo "kurde" jest wulgaryzmem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master of Puppets
Unholy~ teksty o starych sa naprawde nie na poziomie
|
Do ciebie bym takich tekstów nie kierował (choćby dla tego że jesteś za MU, bo przecież cię nie znam) ale jak ktoś ocenia ludzi po lvl ;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord
Unholy myśli, że jest fajny i śmieszny, to niech sobie tak myśli.
|
A jednak jest coś co potrafięa ty nie ../..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety
I ty gadasz do każdego, że oni nie trzymają poziomu
|
Po 1 napisałem, że jak glaca chce forumfightera to go dostanie -.- orient koleś.
Cytuj:
Człowieku jeżeli papiery na dysortografie, dysgrafie czy tam dysdowna to ja się zastanawiam co ty przez te 3 lata robisz?
|
Przez 3 lata? Hmmm, kompletnie nic

Zasady ortografii znam, ale jak szybko piszę to już jakoś one zostająw tyle ;p
Cytuj:
Nie starasz się tego naprawić? To smutne, żeby w wieku (patrząc na 17 w twoim profilu) nie umieć napisać słowa kultura!
|
Naprawić? <lol> ? Mam 50% więcej czasu na egzaminach i własną komisję. Na maturze twój 1 błąd ort. to moje 3. I co opłaca się to zmienić? Nawet Einstein był dysortografem ;p
@baltazar
Twoich postów nawet nie czytam (choćby dlatego, że masz zjeba.ny avatar

)
Widzę że baltazar i bulbazaur mają dość ciekawą datę ząłożenia konta. Boicie się zaryzykować bana swoimi rl kontami z tibia.pl <lol> n/c
@hyehhr45
"Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił"
lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił.
No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek]
PS.
Koniec z obrażaniem kogo kolwiek na tym forum z mojej strony. Było to conajmniej dziecinne, to ostatni taki post. Już raczej nie będe udzielał się z tego konta na tibia.pl (pewnie mi usuną je niedługo).
BYe BYe