A ja jednak nie jestem tego pewny, bo czasami nie tracilem baga trzymanego w miejscu na strzaly

Wydaje mi sie, a raczej jestem tego pewny, ze to wszystko opiera sie na pwnym systemie, ktory jest jedna z tajemnic tibi

po dluzszym rozmyslaniu wlaplem na taki pomysl, iz moze to wygladac tak:
Zakladamy, ze postac ma na sobie cale eq (lacznie z amuletem i strzalami w kolczanie) oraz w backpacku ma 20 itemkow (typu viale czy cos w tym stylu, nie posiadajacych mozliwosci wlozenia czegos do nich). podczas deada wszystkie itemy rozkladane sa w jeden ciag (dla ulatwienia pokaze to na znakach):
przyjmijmy E jako item z EQ (strzaly do niego naleza)
B jako plecack
R jako reszte
W sumie mamy 30 Itemow, czyli: ERBERREEREEEREERRRRRRRRRRRRRRR (kolejnosc losowa)
teraz Tibia musi wybrac 10% z nich losowo, czyli w tym wypadku 3 itemy, powidzmy, ze 2 z nich to itemy R, a trzeci to czesc eq, czyli E
no dobrze, ale dlaczego nie spadl nam BP wg. mojego sposobu?
Ano BP takze nam polecial, poniewaz podczas smierci nie mogl nam wypasc jakis konkretny item z Backpacka, dlatego jezeli wylosowany item znajdowal sie w bp, to bp musial takze wyleciec.
Skad wiem, ze to prawda?
Ano zauwazcie, ze jak idziecie na jakis powazniejszy hunt/exp z reguly macie bp zapchany itemami/manaskami/potami, to przy zgonie (rzadko sie to dzieje, jak mamy dobry team

) czesto nie tracicie nic poza BP, A WIEC TEORIA O TYM, ZE PRZY DEADZIE TRACIMY ZAWSZE BP(albo bag, jak to tam ktos wspominal) ORAZ 10% z EQ JEST NIE PRAWDZIWA!
Mam nadzieje, ze niktorzy sie ze mna zgodza, bo mysle, ze jednak mam racje
pozdrawiam ~Argon