Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2008, 20:01   #77
it's_me
Użytkownik Forum

it's_me's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt Pokaż post
Heyah

Komentarz - nic nowego ...

Do tych, ktorzy robia pod siebie z powodu nowych, nieco trudniejszych questow - obecnie jest ponad 10 osob z 300 lvlami ... a kolejne 300tki wpadna lada dzien. Wg mnie to jedyny powod tak smiesznie ukierunkowanych zmian. Nie wiem czy ktos to zauwazyl, ale CipSoft po cichu walczy z hlvlami typu 250+, przyklad - fiolki do leczenia hp - czyzbyscie nie zauwazyli ile osob z 250+ pada na wojnach w ostatnich czasach? Czyzbyscie nie zauwazyli, ze byle 10 x 50 lvle potrafia uwalic 340 lvl? Ot cala prawda o nowych zmianach ^^

PS czekam na jakies wyzwanie na Rookgaardzie ... moze kolejny boss dajacy sie zabic przez 1 lvl?

PeZet Dr. =]
Zgadzam sie w calej rozciaglosci. Jest to pomysl wziety rowniez (przynajmniej wedlug mnie) z innych MMORPG tylko ze w innych grach jest to nazywane po prostu maksymalnym poziomem.

Cytuj:
Od dawna nie widzialem tylu pozytywnych komentarzy na temat update. Więc może ich starania ida w dobra strone
bo jeszcze nic o profesjach nie bylo

Cytuj:
zawsze było tak, że w letnim update odgrzewali stare tereny, expowiska i dodawali questy a w letnik, nowe wyspy i masę expowisk
ta, frosty na bank w zimie dodano bo kto by na taki pomysl latem wpadl

Cytuj:
hmm zastanawia mnie jedno co z tymi którzy wykonali już wszystkie dostępne questy (taka osoba jak ja) dostane exp czy będę musiał zaliczać je od nowa bez nagród?
podejrzewam ze te nowe questy tylko beda dawac exp
it's_me jest offline