ej to kiedy te samochody w tibii, bo ja mam tyle oleju w depo i nie mam co zrobić, a tak to sobie dorobię jako mechanik u Sama w sklepie.... no szkoda tego oleju, a za viale to tylko 5 gp płacą :/
aha to jeszcze nie ten downdate no to spadam - sory end si ju egejn
Powinni wprowadzić wszystkie ałtfity dla biednych faczków (na outfit nk wystarczyłoby przynieść 10 dragon hamuf, a nie łaźić po poi przez kilkanaście miesięcy powodując masskicki), pousuwać minotaury z mino hellu aby newbie mieli łatwiej, no i za szczura dać 100 expa, aby szybko się z rook'a wychodziło no i dla każdej profesji jakiś prezent za opuszczenie rookgaarda na 8 lvlu (do wyboru, łarlord słord, golden helmet, boh, awendżer, grit axe i do każdej nagrody gratis domek). Jeszcze nowe Ankrachmóón dla facc aby mogli się wyżyć na innych potworach za te kolejki na start gry (wystarczy skopiować razem ze svargrondem). No i niech Cipsoft daje losowo co setnej osobie dżi ema (nie chodzi mi o emo ani inne żyletki) to będzie mniej boteruff. Pozdrafjam exura Aha jeszcze dla każdego licencja na tibiacam TV, aby można było uwieczniać niebywałe przecudowne osiągnięcia.
Biedny Ryba siedzi przygwożdżony do komputera i musi tłumaczyć te wspólne wypociny Kicksoftu :/ I jeszcze drzwi zaryglowane