Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aquanito
Nie bede Krzyska znowu gasił jak gówno Bo MAntir ma co do niego racje... Gówna sie nie tyka bo smierdzi ...
Mogash byles niby wielkim Wojownikiem a kto wczesniej sam lizal dupe ? zeby móc "pograc"?
MOze i mnie zrookowali ... Ale uwierz mi ze i tak powróce
a Ty co zrobiles?
Jedynie co to siedzisz przed kompem napalony i czekasz na to zeby dac komus Repost to jest dopiero zal w chooj ...
w Wojnie tez sie udzieliles jak nic ...
Over & Out Wolalem Cie sprzeedac niz byc z Toba wiedz to
|
HAHHAHAHAHAHHAH NO TERAZ TO MNIE ROZPIERDOLILES
NIGDY NIE LIZALEM DUPY... Jestem chyba ostatnia osoba ktorej moznaby to zarzucic.
Od czasu gdy mialem 70 czy tam nawet nizszy lvl cie wyzywalem, nigdy nie lizalem swe, a jestem kumplem colleriego bo razem bylismy w octal, wiec sie zastanow co mowisz panie 37 lvl
Btw jestem zadowolony ze zostales zrookowany bo tak jak napisalem na tibia.com zajebiscie ci sie to nalezalo, a powracac to sobie mozesz...
Jesli mowilem ze bylem wielkim wojownikiem (a na 99% tak nie mowilem) to to nieprawda... bylem tylko takim szarym memberem AIE, jednak jest pewna roznica miedzy nami...
Ja nigdy nie padalem jak pies i jak noob, a do tego nigdy nie dalem passow Bekasowi :**
edit: Zapomnialem ci jeszcze powiedziec ze zawsze lepiej sprzedac siebie (chyba sadzisz ze sie sprzedalem) niz sprzedac kumpli (tak jak to ty zrobiles

)