Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2008, 08:32   #110
ELEAH
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post
Widać że nie stać cię wysiłkowo na Tibie (nawet na facc 2 lv ciężko ci wbić ;*) a na Wowa finansowo . Jesli byś był na tyle dojrzały by zrozumieć to że każdy ma prawo grać w co chce i jak chce to byś zamknął pysk i związał sobie palce by nie pisać takich głupot jak ty tu. Możesz sobie nazywać Tibię gównem ale sam nie jesteś lepszy, a także nie masz prawa FRAJERZE obrażać graczy Tibii czy innej gry itp.

Śmierć takim "czymś" jak ty ! Lól.

@@UPdatE
Cool w końc 122 lv+ coś zdziała a nie tylko expienie i expienie ;d

Uważaj bo się posrasz. ciebie to niestać na granie na FACC. Jak byś niezauważyła to zacytowałem frajera, który obraża Lineage'a on też niema prawa obrażać innych gier. A przepraszam bardzo Tibie można wszystko zrobione przez Niemców można obrażać. Hymmm może pogram w Tibie i będe grał Elfem Warriorem albo Hunterem oj zapomniałem.... tu taka bida, że jedynym wyborem są 4 klasy i kwadrat... oj szkoda... To wezme Kwadrata Warriora zrobie 40 lvl i kupie se konia. oj... szkoda to niema mountow... oj... albo zrobie sobie Maga kwadrata a profesje Tailoring... ojjj.... zapomniałem, że tutaj magowie noszą zbroje płytowe... oj... kurde niema profesji... szkoda... ale fajna ta gra mase opcji fajna grafika wszystko jest super. ciekawe kiedy ogłaszą tibie najlepsza grę online bo zasługuje bardzo na te miano. dobra dzieci niewnerwiajcie się idzcie se do depo i błagajcie o itemy.