Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2008, 09:41   #116
Cashtan
Użytkownik Forum

Cashtan's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sazgih
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jakas
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: Jakies
Poziom mag.: ?
Cashtan ma numer GG 3857546
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jakieś dziecko powyżej
Uważaj bo się posrasz. ciebie to niestać na granie na FACC. Jak byś niezauważyła to zacytowałem frajera, który obraża Lineage'a on też niema prawa obrażać innych gier. A przepraszam bardzo Tibie można wszystko zrobione przez Niemców można obrażać. Hymmm może pogram w Tibie i będe grał Elfem Warriorem albo Hunterem oj zapomniałem.... tu taka bida, że jedynym wyborem są 4 klasy i kwadrat... oj szkoda... To wezme Kwadrata Warriora zrobie 40 lvl i kupie se konia. oj... szkoda to niema mountow... oj... albo zrobie sobie Maga kwadrata a profesje Tailoring... ojjj.... zapomniałem, że tutaj magowie noszą zbroje płytowe... oj... kurde niema profesji... szkoda... ale fajna ta gra mase opcji fajna grafika wszystko jest super. ciekawe kiedy ogłaszą tibie najlepsza grę online bo zasługuje bardzo na te miano. dobra dzieci niewnerwiajcie się idzcie se do depo i błagajcie o itemy.
Super.
1. Wykasuj tibie
2. Usun tibia.pl z favourites (tzn: ulubione)
3. Idz sobie grac w tego swojego WoWa

Co do tego co napisales, sam gram i w Tibie i w WoWa, i nigdy nie placilbym za to ścierwo jakim jest WoW, nie ma tego czegos. W tibi moge sobie lognac, postac w dp, pogadac z kolegami, czasem gdzies pojsc, ubic kogos, a w WoWie co? Wejde i mam expic i robic questy?
Aha, co do tych twoich zajebistych questow w WoWie, 100% z nich opiera sie na zabij x tego, albo przynies x tego, czasami idz tam i tam, rzeczywiscie panowie z Blizzard, odwalili kawal dobrej roboty robiac 1000+ takich questow, ktozby wpadl na fabule do kazdego z nich, oh!

Co do update:
Mam nadzieje, ze beda questy w stylu jester outfit, ten quest podobal mi sie najbardziej, i zalowalem ze jest tak malo misji. Oczywiscie pod warunkiem ze znamy ang i gramy bez spoilerow, bo mozemy posluchac Bozo, zrobic co trzeba a potem sie cieszyc, i mieć satysfakcje.

#PS.
Czekam na Test Server, zeby poogladac Kazz i rooka + powiekszony orcland i amazon camp po drodze ^.^

Ostatnio edytowany przez Cashtan - 07-06-2008 o 09:43. Powód: Lubie edytowac.
Cashtan jest offline