Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cashtan
Super.
1. Wykasuj tibie
2. Usun tibia.pl z favourites (tzn: ulubione)
3. Idz sobie grac w tego swojego WoWa
Co do tego co napisales, sam gram i w Tibie i w WoWa, i nigdy nie placilbym za to ścierwo jakim jest WoW, nie ma tego czegos. W tibi moge sobie lognac, postac w dp, pogadac z kolegami, czasem gdzies pojsc, ubic kogos, a w WoWie co? Wejde i mam expic i robic questy?
Aha, co do tych twoich zajebistych questow w WoWie, 100% z nich opiera sie na zabij x tego, albo przynies x tego, czasami idz tam i tam, rzeczywiscie panowie z Blizzard, odwalili kawal dobrej roboty robiac 1000+ takich questow, ktozby wpadl na fabule do kazdego z nich, oh!
Co do update:
Mam nadzieje, ze beda questy w stylu jester outfit, ten quest podobal mi sie najbardziej, i zalowalem ze jest tak malo misji. Oczywiscie pod warunkiem ze znamy ang i gramy bez spoilerow, bo mozemy posluchac Bozo, zrobic co trzeba a potem sie cieszyc, i mieć satysfakcje.
#PS.
Czekam na Test Server, zeby poogladac Kazz i rooka + powiekszony orcland i amazon camp po drodze ^.^
|
Jeśli WoW to ścierwo to dlaczego grają w to ponad 10 mln graczy i codziennie dochodzą nowi? Dlaczego WoW jest uważany za najlepsza grę MMO? Ty chyba nigdy w WoWa niegrałeś jeśli myślisz, że to jest tylko expienie to dlaczego niby expi sie do 70 lvl? Hehe no masz racje tibia to nietylko expienie

. Tym mnie powaliłeś przeciesz tam się nic więcej nie robi tyle expi. Cyce-Thias a potem Cyce-Thais i tak do usrania. A co do questów to się do tej zabujczej liczby 100 questów w tibi nie przyczepiłem jak coś to w wowie nietylko sie zabije 20 i juz, trzeba pozbierać drewno w lesie albo zanieść komuś jakiś item poszukać w skrzyni jakiegoś przedmiotu. Aha a interakcja w wowie z innymi graczami jest lepsza niż w tibi. Mobów typu Boss gdzie trzeba zebrać drużynę 20 osobową jest 100000000 x wiecej niż w tej twojej gierce. Blizzard odwalił napewno lepsza robote niż te twoje Szwaby z Cipu. Widać, że grałes na prywatnym serwie gdzie jest max 80 osób więc sie niedziwie, że niemiałeś z kim pogadać. Jeśli ci się expić niechce do zrób se jakaś profke pozbieraj materiały i zrób sobie EQ. Mi się wydaje, że w tibie grają wszysci ci co sie im 8GB WoWa ściągnać niechce. Jak wow by się ściągał w 30 sekund to sie założe że o tibi to już by nikt nie pamiętał.